Ahsenkartal43 Cerezetta kullanan arkadaşlar bakabilirim 10 günde bir adet oluyorum sizlerde oluyor mu kızım 1 yaşına girecek 2 aydır böyleyim benim gibi olan var mı ?
BarlasMomm Ahsenkartal43 bende de oluyor ama ilactan degil dedi doktor. Emzirdigim icin normalmis 1 senedir kullaniyroum 2 aydir adet oluyorum. Ve ara kanamlarim oluyor muayene oldum sıkıntı cikmadi
Kuzeybabyy Ahsenkartal43 iki ay kullandım iki ay adet oldum 😅 bıraktım sürekli ped ped spiral taktırıcam
Yagmursonrasitoprakkokusu Ahsenkartal43 15 aydır kullanıyorum, hiç adet görmedim ben de. İlaçtan sandım ama doktor emzirdiğim için adet göremediğimi söyledi bana da
Ahsenkartal43 Reyhan55 sanırım ilaçtan 2 ay bir ara bıraktım çok iyiydi geri başladım 10 günde bir olmaya başladı iki aydir
Ahsenkartal43 BarlasMomm ben her ay oluyordum düzenli ama iki aydır 10 günde bir oluyorum biktimm artık dedim acaba bişey mi var Dr mi gitsem
Kuzeybabyy Ahsenkartal43 ben birde çok düzensiz içiyordum hep unutuyordum saati kazaya gitmeden spirali taktırmam lazım 🙃
Ahsenkartal43 Yagmursonrasitoprakkokusu Herkeste farklı bir etkisi mi oluyor anlamıyorum ya kadın olmak ne kadar zor 😔
YusufaArden Ahsenkartal43 bende 10 gün geciktim 40 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor ama bu ay olmadım arada verdim ama olmadım her ay acaba hamile miyim diye düşünüyorum cerezette ile hamile kalan varmı
Ahsenkartal43 YusufaArden emzirilen olur ya ben 3 ay olmadım bebeğim 4 aylık filandi endişelenmeyin bence
alerjikbebek Ahsenkartal43 cezeretta kullandım fakat hic öyle bir sorunum olmadı daha sonra emzirme bitince yasmin aldım hicbir sorun yasamadim.
Elaninannesiiii Ahsenkartal43 bana da aynısı oldu canım sonra emzirmeyi bırakmıştım kullanıyordum ama kanamadan dolayı doktoruma söyledim ilaç yapıyor dedi başka bi kontrol hapı verdi o kesti