Milena11 Oğlum kulağını koparırcasına çekiyor ve mızmız bilgisi olan var mı dpktora mı götürmeliyim ilk kez yaptı dahada dün gittik dr a herseyi iyi dedi kulağını falanda muayne etti 6 aylık
Nursena0606 Milena11 yenidoğan döneminde kulağı ağrır derler diye özellikle sordum doktora. Kulağı ağrırsa nasıl anlarım diye. Kulağına dokunur, çeker, eli sürekli kulağındadır dedi. Kulak burun boğaza götürün bence. Geçmiş olsun.
unkurabiyesii Milena11 benim kızım her diş çıkarmadan önce kulağını aynı sizin anlattığınız gibi çekiştirdi. Dişten olur. aşağıda diş değildir diyenler biraz google da araştırsa dişin de belirtisi olduğunu görürler. Doktorumuza sorduğumda o da kontrol etmişti ve enfeksiyon gibi bir şey yok diş kulağa vurur merak etme demişti. Aynen de diş çıkardı sonra.
Gizoooo Milena11 doktor kulağına baktımı çünkü bildiğim kadarıyla kuşak çekme genelde enfeksiyondan oluyor. Bu güne kadar 6 diş çıkardık hiç kulağını çektğini görmedim ama her çocuk farklıdır bana sorarsan doktoruna sor çünkü kulak enfeksiyonları hafife alınacak şeyler değil. Allah göstermesin ama. Benim kayınpederim enfeksiyon ve doktor ihmali yüzünden kulağını kaybetti
Gizem9565 Havvakck işin bitti engelledin mi gerçekten asla iyi niyeti hakeden biri değilsin bide niye yalan söylüyon Dr götürdüm diye sen doktora götürmedinki
Milena11 Gizoooo baktı baktı ışıklı aletle akıntı yok temiz dedi neyse uyudu şimdi sabah arar sorarım doktoru getir derse götürürüm artık
Milena11 unkurabiyesii doktor dişleri kabarmış dedi zaten kaşınmasıda var yine yarın arae sorarım şimdi rahat uyuyor
Gizem9565 Havvakck baya anlaman laızm engellemen için bisey olmuş. Olması lazım bisey olmadan engellemek dengesizlik oluyor
Gizem9565 Havvakck bakmam gereken bisey yok açıklama dahi yapmıyorsun resmen işim bitti deyip engelliyorsun ayıp sana yardım eden insanlara böyle yapman iyi akşamlar