Fatmablmt-33 Kızlar merhaba ben mantar olmuşum sanırım yeşil akıntım var ilişki sırasında çok yanıyor acıyor doktora da gidemedim daha bebeğim küçük bırakamadım aranızda atlatan varmı çünkü canım aciyor diye ilişkiye de girmek den korkuyorum isteksiz oluyorum.
Omom Fatmablmt-33 yeşil akıntı mantar dışı diğer enfeksiyonlardan oluyor diye biliyorum. Mantar yeşil değil süt kesiği gibi peynir gibi akıntı yapar
begonvilkokusu Fatmablmt-33 ilaçsız asla geçmiyor me yazıkki hafifletmek için travazol krem sürün ama mutlaka doktora gidin
NukleerBaslikliKiz Fatmablmt-33 O şekilde ilişkiye girmeyin zaten bir an önce doktora gidin ilerler maalesef daha kötü olur
minnak17 begonvilkokusu mantar olup olmadığını nasıl anlaşılıyor dediğniz gibi bende akıntı gibi beyaz ve bi kaç gündür kaşıntı ve batma hissi var neden oldugunu araştırıyor um 😔
begonvilkokusu minnak17 bende sızlama kaşıntı ve kokulu beyaz akıntı vardı doktora gittim mntar yok ama yoğun enfeksiyon var demişti ben kesin mantar olduğunu düşünüyordum doktora gitmeden mantar olup olmadığını anlayamazsınız
mavisgozlum Fatmablmt-33 kasıntı fala da varsa ayna karşısında da görebilrisn eger ben de de öyle ilişkiur girerken canım yanardı bende de mantar denmişt ama maalesef kremsiz asla gecmiyo ileri derecedeyse fitil veriyo fitili ilk kullanmada faydasını görüyosın zaten
ejderyaaa Fatmablmt-33 kaşıntı için travazol var mantar kremi rahatlatıyor dış kısmına kullnrsanz ama Dr kontrol ü en iyisi