Alininnannesii Kızlar malum 14 Şubat yaklaşıyor eşlerinize ne almayı düşünüyorsunuz? Farklı fikirleri olan varsa yazabilir mi 🤗
Kadifemsii Alininnannesii sevgiliyken çok düşünürdüm artık kocam . Bunu düşünmek istemiyorum ya 😀 güzel bi masa akşam yemeği tamamdır 🌸
JackDaniels Alininnannesii İstediği bi spor oto koltuğu var onu alacağım hediye olarak. Artık evliyiz çiçekti, böcekti, kutuydu bizden geçti öyle şeyler😂 Hem kullanacağı bir şey hemde çok pahalı diye almak istemiyordu tam sürpriz olacak😍
teachersrn Alininnannesii biz sevgililer gününde hediye almıyoruz ama oğlumuzu anneanneye bırakıp baş başa yemeğe gidiyoruz çok iyi geliyor ya da sevgili gibi dışarda buluşup bir kahve içiyoruz eski günlerdeki gibi 😊
JackDaniels Alininnannesii Evet evet bencede öyle bence sevgiliykende gereksizdi ama az yapmadık yani😂😂
Alininnannesii teachersrn bebeğim daha çok küçük o yüzden biz dışarı çıkamıyoruz evde bişeyler yapmak istiyorum
Kadifemsii A1se benim eşim yumurta bile kıramaz 😀😀 yok kız adam zaten haftada bi iki evde yemek yiyor hiç zorlanmıyorum o konuda o yüzden ben yaparım ona 🌸
A1se Alininnannesii Valla hiç birşey almıycam ,Bu zamana kadar aldımda yaptımda ne oldu değerim olmadıktan sonra yanında😐
Kadifemsii A1se göbekli bi eşim var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Aç bırakmıyorum adam 8 de geliyor o saatten sonrada yemiyor ☺️ İşte sevgililer gününde bende sevdiği birşeyler hazırlarım gün işi bizden geçti artık🤷🏻♀️