Alyask Merhaba kızlar bır kaç gün önce bır post açmıştım aptamılden hipp geçen var mı dıye bebegım 3 aylık aptamılden hippe gectık 3 4 gün oldu bebegım her gün kaka yapmaya basladı acaba normal mı yedıgı yaramıyo derler öyle mi gerçekten 😔 aptamılle 2 3 gunde bırkaka yapardı bide çok kusmaya basladı hipp ten sonra 😔 tekrar aptamıle gecmelımıyım?
Goncaaa Alyask biz sadece anne sütü alıyoruz benimde kızım hergün yapıyo hatta günde 2 veya 3 olduğu bile olabiliyo sütüm yaramıyo demek mi bu??
Pinkoloji Alyask yok csnkm olmasi gereken bu zaten. Bağırsaklar iyiyse tüm vücut ıyidir der bazı doktorlar. O yüzden mutlu ol düzene giriyor bebişin bağırsakları. Benim bebeğimde her gün yapıyor hatta bazen günde 2 yada 3 çıkıyor. Kilo alımda gayet iyi.
SemaOnur Alyask Bizimde oyle oldu aptamil kullanirken 3 günde bir yapiyordu kakasini sonra hippe geçince her gun yapmaya basladi aslinda bu iyi bir sey bagirsaklari calisiyor bide hipp te güzel kilo aldiriyor
Ennur Alyask Hergün kaka yapması iyi bişey aptamil zaten kabız yapıyor bende hipp kullanıyorum çok memnunum