Pembekurdela Kızlar misafir gelecek. Ben şerbetli bir tatlı yaptım ve kurabiye aldırdım hazır bide mısır patlatayım dıyroum sizce basit olur mu ? Her zaman gelen insanlar değiller.
Deletedmom_26 Pembekurdela Şehriyeli salata olabilir markette hazır börekler var onlardan alıp pisirebilirsin
Lidya-t Bence salata tarzı bir şeyde yap.Patates salatası makarna salatası gibi mısır patlatma pek olmaz
DenizSerap Patlamış Mısır yerine makarna salatası/ patates salatası tarzında bir şey gider bir de tuzlu oldu bitti.
Erva-21 Mısır bence de olmaz bu menüye Mısırı biz akşamları film izlerken çay yanına yaparız her zaman gelen insanlarda değillermis yanına bir salata birde poğaça yada börek iyi gider☺️
MerveGl- Pembekurdela Mısır bence patlatmayın. Şahsen ben olsam hoşuma gitmezdi her zaman gitmediğim bi evde 🤷🏻♀️
mirayybebek Pembekurdela yanına kek patates salatası veya kısır yapsanız herzaman gelen biri değiller diyorsunuz ben herzaman gelen biri dahil olsa kek kısır patates salatası veya dolapda yaprak veya içli köfte varsa cıkartırım
tineanigra Pembekurdela patlamış mısır alakasız onun yerine en basiti bir kısır yapsanız daha uygun olur
Tortilla_ Pembekurdela Hemen bir hamur mayala peynirli minik poğaça yap. Bide kek yap üstüne çikolata sosu dök oldu bitti 🙂