Merdumgirize sutlukahve el emeğiniz varsa patik, bere vs. örebilirsiniz. Yada kanaviçe işlemeli havlulardan işleyebilirsiniz
Pelloo sutlukahve çalışan kadınlara içli köfte, sarma,mantı, poğaça, börek,kek yapın yapabilirseniz küçük bebeğiniz yoksa ❤
Arasinannesiiiii sutlukahve ben makrome denedim yapması kolay kısa sürede baya profesyonel modellerde çıkardım ama bebiş büyüyünce olmuyor maalesef. Metrelerce ip kesiliyor bebiş asla huzur vermiyor çekiyor runner yarım bıraktım sırf o yüzden. Çocukla daha kolay işler yapılması gerek.
sutlukahve Pelloo kucuk bebegim varda onlari yaparim fakat bu devirde elden oyle seyleri alcaklarini sanimiyorum kornada var sahsen ben almazdim pismi yapti temizmi yapti diye terddute kalirdim 😊
Pelloo sutlukahve Haklısınız ama bizim burada baya rağbet görüyor ev yapımı yemekler. Fikir olsun diye dedim ❤ dikiş biliyorsanız oyuncaklı çantalar dikebilirsiniz bebislere yeni doğanlara isimli yastık kapı süsü gibi şeyler. Ben kızıma da yeğenime de kendim yaptım.
Ucansupurge sutlukahve üniversitedeyken materyal geliştirme diye bir dersimiz vardı sevgili hocamız instada amugurimi oyuncak görmüş final projesi için 2 bebek istemisti agliya agliya ormustum 😭😭😭
Tugceeek Penye ipten çanta yapabilirsin bende bir sürü model çıkardım sattım da herkesin hoşuna gidiyor ama malum bebeden zor artık 😕
_prensesannesiyim Gul-bsr şal nerden alıp nasıl satıyorsunuz kargo ücreti fapln anlaşmalı mi bnde evden kendin birşeyler satmak istiyorum da
sutlukahve Gul-bsr mesla benim sayfama giriyosun arkdas listemden yukardan asaya kadar herkeze istek atiyosun tanidik tanimadik herkeze baskasin sayfasina giriyosun onda aynisini yapiyosun biraz bekle istek atiktan sonra 1 2 gun beklerikten sonra bi uygulma indir seni takip etmiyelerin takibini birak insanlar takipcisi yuksek olunca daha cok guveniyo
Tugceeek sutlukahve Bindiriyorum ama onda da durmak istemiyorum artık yemek yaparken tezgaha oturtuyorum mecbur ama onu gözlerken de yaptığım yemekten birşey anlamıyorum orda da oyalanması en fazla 10 dakika 😔
Gul-bsr _prensesannesiyim merhaba İnstagram hesabı var Bursa’da üretim yerleri ya da İstanbul eminönü o taraftan ister gidip alabilirsiniz ister kargoyla sipariş variyorsunuz ondan sonra elden instagramdan nerden olırsa artık satışa başlıyorsunuz