Kuzeymiram 6 aylik bebeginize evde yogurt yaptınızmı? Ne sütüyle yaptınız ? Inekmi kecimi Yaptiginiz yogurdu kacgun kullanabiliyoruz? Hepsini cevaplarmisiniz guzel annisler 😚 6 aya yaklasiyoruz arastirmalar baslasin 💃 not alicam
Milena11 Kuzeymiram evet gün aşırı evde mayaloyorum doktorum günlük sütlede yapabilirsin köy sütüylede dedi. O yğzden ikisiylede yapıyorum küçük kavanozlara yapıp tek sefer debitiriyorum
Reyna Kuzeymiram açık veya günlük sütle küçük kavanozlara mayalıyorum ve bir kavanozu açtıktan sonra 2 gün içinde bitiriyorum
agns Kuzeymiram eğer devam sütü içiyorsa onunla yapabilirsiniz ben oğluma öyle yaptım hep çokta severek yedi
kirmizibasliklikiz_ Kuzeymiram marketten gunluk pastorize sut aliyorum kucuk kavanozlara koyuyorum 5 6 gun kullaniyorum 😊
Yasemin38 Kuzeymiram inek sütü alıp yapıyorum küçük kavanozlarda tek seferlik kullanıyorum https://resimyukle.io/r/8S2gP5QMPk fikir olarak bulunsun canım bizim başlangıç listemizdi
Kuzeymiram Yasemin38 liste icin cok tesekur ederim kuzucum 🙏 . Inek sütü bir yasa kadar önerilmiyor diye biliyordum doktorunuz bisey dedimi bu konuda
Milena11 Kuzeymiram inek sütü köy sütü bulunduğum yerde bir abla köyden getiriyor haftada 1 kendimizede ondan yapıyoruz. İnek sütü aindirim açıısndan 2 yaşa kadar verilmiyor ama fermante olduğu için doğal probiyotik oldupu için yoğurtta kefir de verilebiliyor bebişlere
agns Kuzeymiram Evet oğlum 7 yaşında şimdi Kizima da öyle yapicam yarından itibaren günlük yapılıyor zaten
Yasemin38 Kuzeymiram Rica ederim. yoğurt ve peynir olarak kullanımda sıkıntı yok canım sütte. Direk olarak süt tüketimi önerilmiyor 1 yaş öncesinde
agns Milena11 90 ml el yakmiycak kadar sıcak suya 3 yerine 4 ölçek mamayi koyup calkaliyorum aynı içerecekmis gibi sonra küçük bir kavanoza boşaltıyorum üzerine oda sıcaklığında beklemiş yoğurttan 2 ya da 3 çay kaşığı katıp karıştırıyorum sonra kapağını kapatıp beze sariyorum çok güzel oluyor yiyebileceği kıvamda hafif şekerli