Aringulay_murat Bebeğim 13 aylık iki gündür ara ara öksürük başladığı hemen öksürük şurubu vermiorumm dedi dinleyin hırıltılı olursa şiddetlenir de getirin dedi ama doğal yapilabilcek iyi gelen bir öneriniz var mı anneler
Fatimaafr Aringulay_murat 3-4 diş sarımsağı iyice ezin üzerini geçinceye dek zeytinyağı ekleyin kapaklı bir kutuda birkaç saat bekletin daha sonra yağı bebeğin ayak tabanına sürüp çorap giydirin öyle uyusun gece Allahın izniyle hiç bir şeyi kalmayacak :)
MeryeminAnnsi Aringulay_murat üstteki yorumdakini yapn varsa corekotu yagini gogse sirti surun yün koyun. Bide sirtina yukari doğru pat pat vurun eger balgam varsa cigerlere gitmemesi icin. Ocean pelumcka veriyorum ben. İhlamur verebilirsinz balli. Sarimsak-limon-bal karisim verebilirsinz. D vitaminini iki katina cikarin. Hastalik halinde demir vermeyin bakterileri besliyo! Burnunun tikanmasini onleyn
Aringulay_murat Fatimaafr yapiorum onu inss iyi gelicek. Öğlen uyudugunda sürdüm iki saat uyudu kalktığında terlemisti
Aringulay_murat MeryeminAnnsi Ayagina sürüyorum o zeytinyağını. Burnunu iyice temizliyorum akmio ama uyku sirasinda nefes alırken hirildio. Buhar makinesi kullanıyorum. Bu sabhta sarımsak bal limon yaptım. Pekmezde vericem aç karnına bakalm çok yok oksurugumuz ama ben cogalmasn diee önünü kesmek istiyorum