GYKK Merhaba tecrübeli annelerden yardım almak isterim. Tam 6 aylıkken mi geçtiniz ek gıdaya şuan da biz 5 buçuk aylığız ve sanki birşeyler istiyor ne kadar emse de doymuyor hatta biz birşeyler yerken ağzı hiç durmuyor sanki oda birşeyler yiyormuş gibi yapıyor içimiz acıyor resmen 😄 sizler ne zaman geçtiniz ve ilk ne yedirerek başladınız 🙄
Lulemom GYKK aynıyız 😄 bende henüz başlamadım. Son 15 gün diye bekliyorum. Bizim doktor da bişe demedi bende sormayı unuttum, başka doktora götürücem haftaya. Başla derse başlarım 6 ayı doldurmayı beklemem, zaten 2 hafta kalmış şurda 😄
Milena11 GYKK 4 buçukken bailadım çünkü masayı yicekti durmuyordu 😅doktorumda ek gıda için hazır olduğunun sinyalleri var bebek hepsini yapıyor başlayalım tafıma dedi
Bsradskran GYKK ben tam 6 aylıkken başladım bir kaç gün oldu yani . Toplasanız 4 günde serçe parmağımın tırnağı kadar yememiştir bile :)
GYKK Lulemom yaa bende bi götüreyim aynen bende beklemek istemiyorum yanında birşey yiyemez hale geldim😂
Boranimmm Milena11 Bende 5.doldurunca başlamayı dusunuyom çünkü oruç tutacam aç kalır tadimlara başlıyacam 6. Ay dolunca da doyumluk veririm çünkü Ramazan’a denk geliyor.
Boranimmm Milena11 Tabi ama emzirecem de dikkat edecem oruç çıkana kadar tam 1 Nisan’da 6 aylık olacak 2 si de ramazan bir şekil atlatacaz ins güzel gecer
Irmakprensesinannesi GYKK valla biz 4.5 aylıkken doktorumuz tadimliga başlattı şuan 5 ay 25 gunluguz karnibahar brokoli kereviz balkabahi havuz patates yigurt meyve denedik gayet te sevdi ama sadece tadımlık kziim erken doğduğu ve mama ve memeyle beslendiği icin