mrana 1 haftadır günde tek uyku yapıyor ne kadar ugrassamda iki uyku yaptıramıyorum zaten bebebkliğinden beri hep bi uyku problemimiz var bizim gibi olan var mı ?
mrana melekdag Arasasyaarya FatosToprakDeniz herkes tek uyku için çok erken fln dedi o yüzden merak ettim tek değilmişim ama ✌🏻
melekdag mrana benim bebeğimde 8,5 aylık genelde tek uyku . Bizimde. Şimdiden böyle. 2,5-3 saat uyuyor sonrasında uyutursam genelde gece zor uyuyor
MelekSubasi mrana Gece kaç saat uyuyor peki aslında gündüz uykusu yeterli geldi. Benimki 9 aylıkken tek uykuya düşmüştü
mrana MelekSubasi gecede 9.30 da uyuyor ama bazen 3-4 gibi uyanıyor uykusunu almış bir şekilde asla uyumuyor geri 2 saat uyanık kalıp geri uyuyor gece uykularımız cok kötü haftada 3-4 gece yasıyoruz bunu
melekdag mrana aslında baktığın zaman erken ama bazı bebekler uykuyu çok sever , bazıları az sever . Gün içinde hareketli enerjisini atıyor ama demek ki tek uyku yetiyor
FatosToprakDeniz mrana gece uykusu önemli. Kızım doğduğundan beri geceleri güzel uyur yetiyor demek ki
Send mrana gece uykusu nasıl peki teke düştükten sonra. Benim kzıım 14 aylık denıyorum ara ara ama hala bı duzen pturmadı ıkı uyku uyudugunda 11lere kalıyor geceye yatması geceler de hep aynı sanki 🥴
mrana Send iki uyku yaptıgında bizimkide 11 de uyuyo ama gece uykusu hiç derin uyumuyo 2-3 saatte bir emmeye uyanır bazen uyanıp 2-3 saat uyumuyo tek uykuya düşünce gece uykusuna 9.30 da yatıyor
RuzgarGulsah 13 aylık tek uyku yapıyor oğlum 2 saat uyur genelde 2 saat uyumazsa akşam bir uyku daha yapmak istiyor ☺️
Esra-ozsusam4 mrana bizde o dönemde tek uykuya düşmüştük. İki uyku yaptırsam gece uykusu geçe kalıyodu. 9 buck gibi uyurdu ama gene uyanırdı.
Nuduu mrana genelde 15. Ayda tek uyku diyolar. Fakat kiz cocuklari daha erken gecebiliyor tek uykuya gece de guzel uyuyorsa olabilir tek uyku bizde o aylarda gecmisdik