nefesinannesi33 Kızlar doktor önerisiyle sma aldık ama kabız yaptı bebeğim 11 günlük ,resmen minik taş gibi kaka yapıyor günde 1 tane o da mamadan dolayı olduğunu düşünüyorum siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?
adrmz54 nefesinannesi33 SMA Comfort mu Sma optipro mu kullaniyosun..çünkü optipro bizdede kabızlık yaptı.. Comfort aldık gaz sorunumuz ve kabızlık bitti fakat ileri doğru kusma yapinca Bebelac Gold Nutricare aldık şuan bundan memnunum 🙏
Bsrln nefesinannesi33 merhaba bende kızıma sma kullandım kabızlık yaptı kızım kac defa acillik oldu yavrum sonra similaca gectik kızım gazını bile kendi yapar duruma geldi kabızlık sorunumuz da cözüldü memnunum oneririm
nefesinannesi33 adrmz54 optipro canım bi ara aptamil kullandım onunla günde 4 5 kez yapıyordu ama bunu önerince doktor almadık bivdaha ondan. Çok sağol canım İnşallah bize de iyi gelir ya kıyamam çok kötü oluyor ıkınırken ağlıyor çok canı yanıyor
Ayazcik Kolik bebeğim nerdeyse bütün mamaları denedim kabız yapmayan bebelac gold oldu diğerleri kabız yaptı bebelac gold en iyisi gibi