HandeSs Kizlar suan virususz 5 gunumuz kaldi sonra evi nasil temizlemek lazim sizce dezenfektemi ettirmeliyiz yoksa normal temizlik yeterlimi ne bileyim dokundugumuz her uer sonucta suan viruslu extra bir seye gerek varmi sizler nasil yaptiniz sonra tekrar kapmayalim birde. Spurgenin havasindan bile gelir diyorlardi ilk ciktiginda hstalik ama ?
12050478 HandeSs Her yeri kapı kolu,prizleri pencere kolları,yerler,tuvaletler, çeşmeler vs çamaşır suyuyla silin sildiğiniz odayı camı açıp havalandırın. Nevresimleri değiştirin İçiniz rahat edecekse perdeleri de yıkayın .
BugsBunnyy HandeSs 1.5 yil oldu olali o donem zatn hafif geçirdik gunluk napiyosam yaptim arkasina evi ayrietten temizlemedim virus cansiz yuzeyde yasamaz zaten
alinsmom1 HandeSs tül , koltuk , halı ne varsa silin yıkatın derdim ama bu hava da koltuk kuraması zor olur 🤷🏻♀️ Her yeri kaldırdıktan sonra çamaşır suyuyla kapı pencere yerler vs silin . Banyo tuvalet zaten sürekli çamaşır suyuyla temizlenir . Ben öyle kötü olmuştum ki hastayken bile ellerimin çıplak değdiği herşeyi yıkıyordum kafayı yicem sandım bir ara kısır döngüye girmiştim 😬
Deletedmom5284 Ekstra bişey yapmadım evi havalandırdım robotu açtım toz aldım normal rutin temizlik yani
HandeSs Ursmrz78 Evet bende yaptirmadim ama belli yani bebegimde bende de var cunku hepimiz ayni belirtileri gosterdik
Balkupum2505 HandeSs yatak yorgan carsaf kiyafet ne varsa bastan yikadim yarım kova suyun icine 1.5 bardak camasir suyu attim önce yerleri sonra esyalari sildim sonra sirkeli su yapip ayni sekikde yerleri ve esyalari sildim koltuklari sirkeli suyla sildim 6 gün oldu karantinam biteli ama halâ isim bitmedi 😀
HandeSs Balkupum2505 Yaa dogrudur vallahi suan bende onu dusunuyoruz plan yapiyorum kendime sıkı bir temizlik beni bekliyor