momofcherry bebeğim 2 aylik doğduğundan beri gece uykularimiz güzel fakat gündüz uykularimiz hem cok kisa hemde kucagimdan yerine koydugum an uyanıyor gündüz kaçıncı ayda derin uyku yapmaya başlıyorlar
Jeatimo momofcherry benimkide aynı gece anlıyorum derin uykuyu ama gündüz kısa ve kucak istiyor uyumak için
Nefeess momofcherry 2.5 aylık bebeğim gündüz neredeyse hiç uyumuyor gecelerimiz düzene girdi çok şükür diyordum 2 gündür hem gündüz uyumuyor hem de gece 1-2 yi buluyor uyuması ne güzel 9 da uyuyup sabah 8 e kadar derin uyurdu off yeniden başlamasın gece uykusuzluklari gündüz bir şekilde idare ediyorum 😕
ysmn234 momofcherry 2 ay 18 günlük oldu bugün aynı. Kucakta dalıyor. Bıraktığım an uyanıyor. Daha çok küçükler ihtiyaç duyuyorlar diye düşünüyorum. 3. 4.aydan sonra düzelir belki bir umut.
momofcherry Jeatimo akşam 8 8 buçuk gibi gece uykusuna geçiş yapiyor sabah 6 ya kadar falan emmeye uyanip geri uyuyor ama şu gündüz uykularini bi çözemedik gündüz hemen uyaniyor diye başından ayrilamiyorum
momofcherry Nefeess atak haftalari falan mi acaba yani daha çok küçükler gündüz bu kadar uykusuz nasıl kalabiliyorlar anlamiyorum
myboy 3 ay 1 günlük olduk. Gece şükür problem yok ama gündüz halâ başından ayrılamıyorum. Kucak harici derin uyumuyor 🤷♀️
momofcherry myboy yani yemegimi bile yapamiyorum tam uyudu diyip mutfaga geçiyorum 5 dk sonra sesi geliyor. nasil derin uykuya gececekler bilmiyorum ☹️
myboy momofcherry Bizimki de aynı şekilde ama belli ki bu dönemler böyle. Çok sordum okudum çare bulan göremedim 🤷♀️