dinle_beni_bi Seda_nur74 10 gün oldu oğlum sünnet olalı. Krem ve zeytinyağı sürdüm. Bir hafta olduktan sonra banyo yaptıralım dedim. Eşim olmaz dedi sonra netten baktık. Banyo yaptırdık. Şimdi daha iyi. Bence sizde banyo yaptırın. Temiz su iyi geliyor. Alt kısmında kabul yapmış en zor o kısım iyilesirmis.sizinki küçük galiba köpük bardağı kesip koyabilirsiniz. O da bir süre sonra acıtıyor ama.
Seda_nur74 dinle_beni_bi benimki 5ay 24 günlük kremlerini sürüyorum ama sanki iyileşme yok gibi gözüküyor çok fazla sis ilk ignede uyuşması ikinci igneyide vurdu
Emineozgur Seda_nur74 benim oğlum da 2aylık 23gününde sünnet oldu biz karton bardak üst üste gecirerek koyduk. Birde bardakların alt kısmını kestik işediğinde bezede gelsn diye. Oyle yapınca sorun yasamadım
Emineozgur Seda_nur74 duş işinide 10gün sonra yaptırdımm. Güvenemedim erken yapıp da iltihap kaptırır mıyım diye
Kadris2615 Seda_nur74 Canım ben hemşireyim iki uçuk aylık oğlumu kırkı çıktığı gün sün sünnet ettirdim sakın suya falan oturtma açık yara direk enfeksiyon kapar. Karton bardağı eninden kes sonra o kestiğinide yanında kes biraz daralt bebeğinin penisiyle testislerini içine alıcak bi boru haline getir her altını değiştridiğinde hem o bardağı değiştir hemde ince katman furacin krem sür üzerinede baticon damlat kapat sakın başka bişey yapma benim oğlumun 4 günde iyileşti sünneti 1 haftası doluncada hiç bişeyi kalmamıştı. Çok geçmiş olsun şimdiden.
Asabiyiz Seda_nur74 bizim basımıza da sünnetle ilgili başka bi problem geldi biz başka doktora götürdük Furacin krem papatya suyu ve kantaron yağı kullandık eğer bebeğin pipisinde kanama sürekli devam ediyorsa doktora götürün kesinlikle deri mi yapışmıyor yoksa dikişlerimi kanıyor
dinle_beni_bi Seda_nur74 bezi bir süre çıkarın. Hava alsın. Hava alınca iyileşme süreci hızlı oluyor.
monalissa Seda_nur74 ben nerdeyse 15 gün bolca kremleyip,karton kahve bardaklarını kesip koydum, çok rahat etti bebeğim, bir süre sonra zaten yara kuruyunca gerek kalmadı,
Tuba Seda_nur74 bana doktor panthenol merhemi vermişti onu komprese sürmem gerekiyordu ve pipisinin üstüne koymam gerekti bezi bağlamadan önce. Her altını değiştirdiğimde o kompresi de değiştiriyordum hiç yapışmadı böylelikle🥰
Simge666 Seda_nur74 4 aylıkken sunnet olduk bizde ilk 4 5 gün bardak kullandık ve kantaron yağı çok iyi geldi doktorumuz söylemişti hemen iyileşti şükür yapışma da olmadi
Esma_mutlu42 Seda_nur74 Seda_nur74 Canım evinde varmı bilmem ama kantoron yağı kullanabilirsin hem çabuk iyileştirir hemde yapışmaz antibiyotik özelliği de var
Mommqueen Seda_nur74 hiç bilmiyorum canım banyoyu biz yenidoğan sünneti yaptrmştık 1 günlükken göbeği düşmediği için yıkamamaştım ben hiç oğlumu