Kayra_Hatice merhaba arkadaşlar bugün öğrendim ihtiyaç sahiplerini bebek mamasından kira okuyan çocuklara farklı destekler vs ihtiyaç desteği sağlanıyormuş . linkini bırakıyorum destek almak isteyenler incelesin . https://www.ihtiyacharitasi.org/
BurcuKucuk Kayra_Hatice bence iyice emin olmadan hiç bir yere üye olmayın, başvurmayın, yardım yapmayın. Tabii bu benim şahsi görüşüm. İyi niyetiniz için tebrik ederim ama 👏
Kayra_Hatice Ozge162 hayır çok şükür ihtiyacım yok ihtiyacı olan birine destek alan önerdi öyle öğrendim .bilmeyenler varsa ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim
Kayra_Hatice BurcuKucuk aynen haklısınız ben şöyle bir göz attım açev desteği sağlıyormuş özellikle incelenmesini yazdım destek almadığım için sadece alandan duygum . ama benim duyduğum bebek maması için önermeden nemiş diye baktığımda kira vs yazıyordu.
Kayra_Hatice Ozge162 o zaman hemen üye olmayın isterseniz önce siteyi araştırın ben numara bırakırım tc istemediği sürece ama kendim destek almadığım için yanlış yönlendirme yapmak istemem .illaki bir yerlere yorum yapmışlardır
Mommysharkdoodoodoodoo Ben bu siteyi biliyorum çokça da kitap göndermiştim köy okullarına. Haritada ihtiyacı olan şeyler yazıyor mesela bir okulun kütüphanesi için kitaplar, bir öğrencinin ihtiyacı için okul çantası gibi. Yani güvenilir.
Mommysharkdoodoodoodoo BurcuKucuk tcyi hangi site istemiyor ki sonuçta siz ya yardım edeceksiniz ya da yardım alacaksınız. Dolandırıcı çıkarsanız tabi ki polise bildirmek için ellerinde bir bilgi olmak zorunda. Benim durumum iyi ama ben 50 kutu mama lazım yazabilirim kim nereden bilecek? İşte böyle şeylerin önüne geçmek amaçlı isteniyor o bilgiler
BurcuKucuk Mommysharkdoodoodoodoo genelde siteler 111111111 yazınca kabul ediyor. Böyle durumda bence kaymakamlığa başvurulabilir. Tabii ki herkesin kendi düşüncesi, fikri ve benim saygım sonsuz ama o kadar çok dolandırıcılık yöntemi var ki insan çekiniyor:
Mommysharkdoodoodoodoo BurcuKucuk isteyen güvenir isteyen güvenmez site sahibi değilim sonuçta olabilir