Cihangiriinannesii Muazselami Valla ben bıktım artık 23 aylık koca çocuk uyumuyor zombi gibiyim iki senedir
Cihangiriinannesii Muazselami Hemde nasıl 5ten beri sallıyorum yok uyumadı yani kalktık bizde en son. İnsanın bütün hayatını etkiliyor uyku düzeni Allah hepimizin yardimcisi olsun 🤲🏻
ecemm-6161 Muazselami var benim canım oğlum 15 aylık diş dönemindeyiz bernat bi dönem yaa😳🤷♀️🤦🏼♀️ Uyandı çizgi film seyretiyoruz 😂😂 oyun oynuyoruz
Muazselami ecemm-6161 ah ah o dönemler hiç bitmiyor zaten kolay gelsin size de bizde suan uykuya geçiyoruz 1,5 saat sonunda
Muazselami Cihangiriinannesii amin canım amin bende denedim salladım beşiğe koydum yok durmadı en son oyun falan derken uykusu geldi emdi uyudu şükür
buselidunya Muazselami diş sancısına iki defadır uyanıyor, benim de ayaklarım kopmuşke uykum gelmişkee 🥱
Muazselami buselidunya ah canım ya kıyamam vallahi aynı salla salla ayaklarım koptu artık neyse ki uyudu şimdi
buselidunya Muazselami ben de ağrı kesici verdim sanırım şimdi uyudu, hemen yataklarımıza koşmalıyız haddiiii😁
Muazselami escmrk kaçta uyutuyorsunuz normalde ben 10 da uyuttum bu bi kaç gündür böle oldu diş mi çıkarıyor anlamadım
escmrk Muazselami 10da uyuyo ama öncesinde 7buçuk 8 gibi yarım saat kısa bi uyku yapıyodu akşam onu yapmadı. 5 ay 4 günlük kızım. Bi atak daha başlıyor acaba ondan mı direnmeye başladı anlamadım