Gulayalparslan20 Oğlumun ilk yaşı doğum gününü kutlucam evde aile içinde yakın cevremle yanı 1yaş kombini arıyorum önerilerinize acıgım yardımcı olurmusunuz ?
Gulayalparslan20 Gulayalparslan20 süs içinde neler alabılırım nasıl bişey hazırlıyabılırım acaba fikirlerini bekliyorum
Kmslm0691 Gulayalparslan20 benimde kizim var 1 yas dogum günü yeni yaptım.Denizkızı konsepti yaptım ben bütün malzemelerimi Instgrmda partiden diye bir sayfa var oradan aldım çok uygun geldi ama erkek çocuklar için genelde safari konsepti çok yapılıyor düşünebilirsiniz
Seatib Gulayalparslan20 oğlumun da yaş günü yaklaştı ben de arayış içerisindeyim. Pinterestten ve instagramdan konsept fikirlerine bakıp kafamda oluşturacağım bir şeyler internetten alırım her şeyi gibi. Eminönü’ne gitmek istiyordum ama çocuğu bırakıp gidemem. İkramlıkları da kendim hazırlayacağım. Hediyelik yaptırıp yaptırma konusunda kararsızım
_negolen_ Gulayalparslan20 pinteresten bakabilirsin canım benim, ben etiketine kadar oradan yapıyorum, magnetleri i falan
lalbg Gulayalparslan20 ben konsept işlerinden pek anlamam, sevmem de açıkcası ama süslemeler için kesinlikle trenyol ya da hepsiburada’dan alın. Emin olun daha uygun☺️
Gulayalparslan20 lalbg evet bende oralardan bakıp araştirarak alıcam zaten ama nasıl bişey hazırlıcagıma karar veremedım bı türlü ilk cocugum ve ilk yaş günü ister istemez de heycanlanıyorum ☺️
Milena11 Gulayalparslan20 mutlaka bir konsept belirleyin sonra ona göre pinterestten biraz fikir edinin çok basit çok güzel şeyler var balon zinciri ve balonlardan kendiniz tak yapabilirsiniz. Ama en önemlisi tüm süslemelerin falan fiyat hesaplamasını yapın önce sonra organizasyon fiyatı alın başa bai gelm eihtimalide çok yüksek oluyor boşa uğraşmazsınız
Emel91 Her yerde fiyat aynımıdır bilmem ben İstanbul’da oturuyorum Eminönünde biraz araştırdım organizasyondan daha uyguna geliyor çünkü organizasyonun içinde maket pasta var sadece organizasyon bana 1300 1500 değişir dedi 🙄
Gulayalparslan20 Emel91 istanbulda bagcılarda oturuyorum parti süsleri malzemelerı satan yerler var buralarda oralarda alıp kendım haxırlıcam bende
denyil16 Kmslm0691 merhabalar resim paylaşma şansınız varmı.bende aynı konsepti düşünüyorum dediğiniz sayfayıda inceledim. balonları helyumlattınız mı havada durmaları için bu arada.
Gulayalparslan20 Seatib hedıyelık olarak ben 1yaş magneti düşünüyorum bazıları fotograflı oluyor ama bakalım tam karar veremedık
Kmslm0691 denyil16 yüklemeye çalıştım ama olmadi ben Kendim yaptım herşeyimi hayır helyumgazi kullanmadım pompa ile kendim şişirdim
Seatib Gulayalparslan20 ben de düşündüm de boş kolonya şişesi alıp kolonya dolduracağım üzerine etiket yaptırırım copy senter da. Magnetleri atan oluyor en azından bu dönemde kolonya çok kullanılıyor herkes çantasına koyar durur