Mrvgkmn oooo hemde ne atak gaz çoğalmıştı o zamanlar bizde bir ay 3 haftalık oluncada nirvananın nirvanasını gördük bebeğim memeden inmiyordu memeye bile zor tutturuyordum sussun diye dünyaya alışamıyorlar bacım normal sadece sennde sakinleşir seni ister kokunu ister kucaktan inmek istemez hep beni evde dolaştır kucağında olayım ister korkarlar çünkü alışmaya çalışıyolar daha dünyaya napsın onun elinde değil biryandan ağlıyo biryandan uyuyamadığımiçin huysuzlanıyo bir yandan gaz sancısı geliyo bir yandan büyüme atakları bir yandan iç organları gelişiyor diye ağrı yapıyo bağzen ateş oluyo çok zorlandıkları için biz ablamıyoruz bağzen canları sıkılıyo bağzen sıcak bağzen soğuk oluyo felan onlar şuan konuşamadıkları için dertlerini anlatamıyorlar o yüzden ağlarlar hep sende azcık dayan düşünsene küçücük bi can gözlerinin içine bakım anne canım yanıyo diye ağlasa daha mı iyi 🥺 sabret azcık bende o zamanlar hiç geçmiycek sanıyodum geçti ama hala devam ama olsun alıştım ve dikkat edersen farklı şeyler öğreniyolar artık ❤️