minikcivcivinannesi Kızıma alıştırma bardağı bakıyorum 6. Ayda su içmeye başlayınca kullanmak için. Kullanan anneler hangi marka ya da ney kullanıyorsunuz memnun musunuz. İçerken çok hızlı su gelmesini istemiyorum tıkanmaması için. Önerebilceğiniz var mı acaba
Mom89_ minikcivcivinannesi ben philipsin bardağını almıştım güzel içiyodu onda . Sonradan bide pipetli aldım pipetliden daha güzel içmeeye basladı 🙂 philipsi öneririm ,pipetli bardak için bence marka çok fark etmez gibi . Ben wee baby mi ne markası onu kullanıyorum memnunum 3-4 aydır kullanıyorum
minikcivcivinannesi Melegim1 evet bu markayı favori eklemiştim , su geliş hızı çok mı birden çok su geliyor mu
minikcivcivinannesi Mom89_ Philips arkadas kullanmış kızım biraz zor alıştı hızlı geliyor su demişti öyle mi acaba
Mom89_ minikcivcivinannesi çektiği kadar geliyor ama basta anlamıyorlar ya bi anda içiyo mesela öksürük tutuyor o zamanda . Ben basta verirken tutuyodum biraz içiyodu durduruyodum sonra tekrar içmesine müsade ediyodum tekrar yutkunmasını bekliyodum . Öyle minik minik içince alıştı bi süre sonra . Yani aslında su çok geliyo değilde bebişler bi anda çekiyo suyu bence 🥲 dikkatli olmakta fayda var ama öğreniyorlar ❤️