Bozzzzy Kim ne derse desin yokmuş işte eden bulur falan diyorlar hayat onların gunah onların ama ben cok üzüldüm niye se çok etkiledi beni bu ani ayrılık sürekli Ece’yi düşünüyorum nasıl dayanıyor bu acıya .. üzüldüm mekanı cennet olsun..
Adaababy Bozzzzy bnde üzüldüm eceye allah sabır versin çok kızmışdm evli adamla olmasına ama gerçekten buda bi gerçek yuva yıkanın yuvası olmuyo ve bu şekilde ölmeyi hiç Kmse haketmez üzüldüm allah rahmet eylesn
Mervemerveesk Tortilla_ muhakkak öyledir. Mafyatik ilişkiler olabilir. Adam alaattin çakıcı nın avukatı neticede. Bir mafya liderinin yani. Belanın ortasında. Allah rahmet eylesin
Solocann Tortilla_ bence de zaten böyle zenginler öyle kolay kolay olmuyor kaç kişinin canı acıyor hakkına giriliyor… zamanla çıkacaktır
Tortilla_ Bozzzzy Tabiki öyle. Ardında 2 evladını bıraktı bir eş bıraktı . Ecenin basına yansıyan resimlerini gördüm perişandı
Danerys Ya bir eş bir baba öldü ne olursa olsun. Kalpleri bu kadar da karartmamak gerekiyor. Allah rahmet eylesin
Bozzzzy Danerys bence de sonuçta yaşananlar onların arasında… ama bir kadın kocasız ve çocukları da babasız öksüz kaldılar 😢
Hlalg Bozzzzy evet çok üzücü gerçekten arkada iki tane evlat ve ailesi..Ama Ece erkenin bu akşam paylaştığı fotoğrafın altına eltisinin yaptığı yorum mide bulandırıcı.Son bi senesini gerçekten severek sevilerek geçirdi yazmış.Bu acı günde eski karısına gönderme yapmayı ihmal etmemiş iğrenç kadın.
Bozzzzy Hlalg saçma yorum olmuş sonuçta o kadın hala çocukların annesi ve o adam boşa evlenip çocuk yapmadı o kadınla
BAL_EVLAT16 Hlalg Dengesiz insalar ya eski karısı ne yapmış ki adam onunla evliyken Ece erkenle sevgili degilmiymis
Geberikgelinnsss Bozzzzy Ben en çok eski eşine Evlatlarına üzüldüm Herkes Birgün yaktığı yerden yanar çünkü Kimsenin mutsuzluğu üzerine Mutluluk Kurulmaz..
Bozzzzy Geberikgelinnsss eski eşi aldatılmamış güya boşanacaklardı belliydi bunların hatası daha boşanmadan ilişki yaşamaktı buda onların sorunu o yüzden eski eşine değil daha çok çocuklarına ve Ece’ye üzüldüm sonuçta aşık seviyordu
Geberikgelinnsss Bozzzzy aşık öyle mi ? Buda evli barklı adamla aşk yaşamasın doğruluyor Valla İkinci yedek kadınlara hiç ama hiç üzülmüyorum Herkes layığını yaşıyor
Solocann Bozzzzy ayy o dönemler takip ediyordum Ece o kadına neler neler yaptı ki magazinler de haberler de yasak aşk diyorlardı hatta Ece istifa etti epey tv ye çıkmadı sizin hâla Ece’yi savunmanız garip Şeyma subaşının olayından hiçbir farkı yoktu Şeyma bile bu kadarını yapmadı 🙄
Bozzzzy NukleerBaslikliKiz ben Ece’ye de üzüldüm sonuçta asıktı seviyordu kocasıydı MR olursa olsun aynı yastığa baş koyuyorlardı