Yagmurunbebegi 16 aylık kızımı önlüksüz dolaştırmıyorum sürekli ağzı akıyor. Ne yapmalıyım lütfen fikir verir misiniz? Alt ve üst ön dişleri de çıktı.
ZhraCelik Yagmurunbebegi benim oğlumda 16 lık çok fazla salyası var günde 4 5 defa önlük değişiyorum yetmiyor bez ne bulursam yakasına asıyorum bir tek benim oğlum da mı var diye düşünüyordum
Yagmurunbebegi Kaan01 peki siz eline çiğnemesi için yiyecek ne veriyorsunuz acaba diyorum biz mi yeterince vermedikte çiğnemiyo diye mi ağzı akıyor.
Yagmurunbebegi irva peki siz eline çiğnemesi için yiyecek ne veriyorsunuz acaba diyorum biz mi yeterince vermedikte çiğnemiyo diye mi ağzı akıyor.
Yagmurunbebegi ZhraCelik peki siz eline çiğnemesi için yiyecek ne veriyorsunuz acaba diyorum biz mi yeterince vermedikte çiğnemiyo diye mi ağzı akıyor.
Kaan01 Yagmurunbebegi hicbir sey vermiyorum dis kasiyiciyi kullanmiyor parmak fircati veriyorum bazen
ZhraCelik Yagmurunbebegi yani 13 aylık olduktan sonra elle yiyebileceği herşeyi veriyorum salatalık elma kıvı börek ekmek vs aklıma gelenler bunlar çiğnemeyle bir alakası var mı Saylan’ın
irva Yagmurunbebegi Yok canım onunla alakası yok dişlerden dolayı oluyor.Oğlumun hep diş çıkacağı dönem yoğunlaşır salyası.
Yagmurunbebegi ZhraCelik yani benim doktorum bi ara öyle demişti eline bişe ver de yutkunmayı öğrenir diye. Acaba yeteri kadar öğretemedim mi diye düşündüm.