NANANUSKA Kizlar oglumun kulagini her defasinda bebek kulak temizleme cuguyla temizliyorum 2 3 gundur oglum elini kulagina gotuuriyo doktor kontrolumuzda ay basinda olucak ne yapa bilirim oneriniz varmi?
AsilDorukAnnesi NANANUSKA benim oğlumda aynısınu yapıyodu haftada 2-3 kez çubukla temizlememe rağmen doktor çok akıntı var daha sık temizleyin dedi 🤷🏼♀️ Siz yinede doktorun yönlendirmesine göre hareket edin
Deletedmom115 NANANUSKA Ben dalinin kulak çubuğuyla temizliyorum baş kısmı biraz geniş olduğundan iyice içeri girmiyor siz ne kullanıyorsunuz? Yani normal olan mı benim dediğimden mı?
Derinbebis NANANUSKA https://youtu.be/gsNo5CHVeaM bebeklerde kulak çöpü önerilmiyor yetişkinde bile önerilmiyor ki bebeğe kullanalım birde banyo esnasında kulağına su kaçırmamaya dikkat edin
1mom1baby NANANUSKA diş çıkarma donemindeyse onun içinde eli kulağında olabilir kızım diş çıkarmadan önce ve çıkarırken eli hep kulagindaydi o ara kontrole gittiğimizde doktor kulaginada bakiyodu bişey yoktu bende kulak temizleme çubuğu kullanıyorum bikac diş çıktıktan sonra kulağını bıraktı