yeymnmmm0 bebisi bekliyoruz son haftalar. oglum 2 yasinda ve aşiriiiii hareketli. tv telefon bile dikkatini cekmiyor açiyorum youtubu cok bunalirsam onu bile atiyor izlemiyor. evdeki herseyi karistirma delirme peşinde o 5dk bile sabit oturmuyor. neyse şu son günlerimi oyalayarak gecirebilecegim biseyler tavsiye edin de benden dua alin. baya tavsiye bekliyorum hergün 1 2 yapsam gene iyi olur…😂
Sarelinagis yeymnmmm0 Trendyolda balık tutma oyunu var bizimki baya sevdi bir saate yakın oyalıyor birde pastel boya ve resim defteri aldık çok seviyor ama iki dk gözümü ayirdigimda evin çeşitli yerlerine sanatsal çalışmalar yapiyor
yeymnmmm0 Sarelinagis bi bakayim canim. aynen bende alalim pastel boya yanimda yaptiririm diyorum babasi duvarlari boyar diyor. hic beni dusunenn yok nasil vakit gecirtecek diye
Sarelinagis yeymnmmm0 İkiniz birlikte yapacaksanız gerçekten kurtarıcı birde Jenga alacağız biz onu gördü kuzenimde istiyor kule yapıp yıkıyor tam bilmesede . Bu arada sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ❤️