Benim bebeğimde 42 günlük her ne kadar küçük olsalar da ben bi düzen oturttum ilk Haftalar sarılık olmasın diye sürekli emzirmek zorunda olduğun için zorla uyandırıyordum ama şimdi sabah 7 8 gibi uyanıyor o da tuvaletini yaparken biraz zorlandığı için hemen konuşmaya başlıyorum günaydın annecim bak sabah olmuş gün aydınlanmış biraz sonra babamız işe gidecek kahvaltı hazırlayacağım diyorum göğüsüme alıyorum biraz emziriyorum ama hep konuşuyorum tuvaletini yapıyor karnını doyuruyorum hadi yemek sırası bizde biraz uyuman gerek diyorum uyuyor o uyurken ben işlerimi hakediyorum sonra öğleden sonra uyanıyor biraz uyanamıyoruz klasik müzik dinletiyorum tv açıyorum yüksek ses dikkatini Çekiyor izliyor biraz sonra akşam üzeri bi daha yatırıyorum gece oldu mu Işık’ları kapatıyorum sessiz bi ortam da onu uyutuyorum hadi annecim artık uyumamız gerek sabah kalkacağız falan diyorum uyuyor geceleri hiç uyanmıyor maşallah diyeyim de🤣 gece uyanırsa da hiç konuşmuyorum emziriyorum zaten hemen uyuyor. Hep korkardım uykusuz geceler vs diye deneyimli insanlardan duyup ama ne kadar küçük olurlarsa olsunlar anlıyorlar. Ben böyle Böyle şimdilik bir düzen oturttum doğduğu günden beri böyle davranıyorum tavsiye ederim deneyin bişey kaybettirmez. İnşallah işe de yarar🙏🏻