Kızlar büyük oğlum 2.sınıfa gidiyor. Çok olmasa da yılda 1 kez falan gece altını ıslatıyor gece.. Bu genelde okul tatili bitip, okula başlayacağı zaman oluyor. Okul günlerinde mutlaka haftada 3 kere sabah gitmeden kusuyor. Alışkanlık haline getirdi. Normalde çok akıllı efendi bir çocuk ama Birde öfke kontrolsüzlüğü var. Mesela az önce bir olay yaşadık evde. Kendisi istediği için oturma odasına yatak açtık, hepimiz yer yatağında yatıyoruz babası kardeşi ben birde kendisi. Sadece dedim ki oğlum artık yataklarımıza geçelim. 1 hafta yattık yeter dedim. Sadece bu cümleme kıyameti kopardı. Yerlere yattı ağladı, tuhaf tuhaf bağırdı, anlam veremedik babasıyla sadece izledik şok olduk. Böyle kriz geçirdi resmen. Odamda yatmak istemiyorum diye bağırdı ağladı. Buna benzer birçok şey. Okulda biz yokken çok güzel anlaşıyormuş arkadaşlarıyla. Öğretmeniyle konuştuk. Rehberlik servisine de gitti orda öğretmenle konuştu. Derdini anlattı. Napmalıyım sizce? Nasıl tedavi olacak bu çocuk? Gerçekten faydası olur mu tekrar götürsem? Önceden devlete götürmüştüm. Özele götürsem daha mı faydasını görürüm? Oturdum ağlıyorum ben nerde yanlış yaptım diye😔😔