Oguz21 Arkadaşlar oglum 6 aylik ek gıdaya geçtim bugün patates hasladim verdim ama midesi bulanır gibi yapıyor normal mi sizce sanki kusacak agzini yüzünü buluşturdu sonra devam etmedim bende
Eeco Oguz21 çok normal daha hafif şeylerle başlayabilirsin ben yoğurtla başlamıştım yavaşça arttırdım ekledim
Mlkko Oguz21 patatesi sonlara bırakın bence daha sıvımsı püreleri deneyin önce. patates yemesi yutması zor o yüzden öyle olmuştur
Denizzz88 Oguz21 benimkide ilk patatesi tattığında öyle yapmıştı pek sevmedi ben sonra ertesi gün kabağa geçmiştim hem sindirmesi daha kolay hem kabız yapmaz patates 3 gün üst üste kabız yapar onu daha sonra verin bence öncelik lifli sebzeler olsun
Eeco Oguz21 ben öncelikle kabak brokoli bal kabağı gibi kolay sindirebilir şeyler verdim denildiği gibi patatesi yutmak zor gelmiştir kuzuya baş edemediği için çıkarıyor bir sonra ki ay deneyebilirsin ilk aylar kıvamlara alışıyorlar
CemreNadir Bence başlamışken devam edin çay kaşığı ölçüsünde sonra patatesi tek sevmezse zaten ilerde diger sebzelerle karıştırıp çorba vs öğün yaparsınız önemli olan alerji yapıp yapmaması verirken muhabbet edin şarkılar söyleyin ben öyle yapıyorum 😊
gmzlgzl CemreNadir merhaba bnde dün kabak ile başladım ama gece aniden aglıyordu ya gaz yada karın agrısı yaptı sanırım bu tür birşey mi sizce ilk bbgm blmiyorm
Oguz21 Eeco birsey soracaktım mesela buharda pısırdim patatesi kıvam olarak hazırladım bir gün boyunca onu verebilir miyim kac gün dayanır kac gün verebilirim onu
Eeco Oguz21 ben yedirdiğim her sebzeyi yiyebileceği kadar hazırladım hala da öyle sadece çorbaları arkası yarın yapıyorum
Arzu198 Bir damla bebek için zeytinyağı damlatın havuç kabak balkabagi veya yoğurtla başlayın diyor uzmanlar