_RainBow Saçlarımın ön tarafı hafiften açılmış hiç böyle bişey başına gelen varmı 😅toplayınca anladım hafiften ön yan tarafından kelleşme var hamilelik resimlerime bakıyorum yok dökülmüş. Böyle bişey başına gelip saçları tekrar çıkan varmı 😅
FeriDeniz _RainBow Doğumdan 3-4 ay sonra dökülme yaşanıyor. Sonra yerine yeni saçlar geliyor. Endişelenme. Fırsat bulabilirsen saç bakım yağı kullan. İyice beslensin saçların. 🙂
egee _RainBow ay benim emzirme bittikten sonra dökülme başladı emzirmeyi bitirince vitamin kullanmayida bıraktım ondan heralde. Şimdi yine cildiyeciye gidip vitamin kullanmaya başladım azaldı gibi tüm vücut kendini yeniliyo doğumdan sonra aslında sende yeni baştan doğuyosun:)
Tuba _RainBow kirpikler için bana birisi vazelin sürmemi tavsiye etmişti. akşamları sürüyordum yatıyordum sabahta yıkıyordum. baya faydası olmuştu cidden şimdi eskisinden bile daha güzel oldu kirpiklerim
FeriDeniz _RainBow eczaneden redox c, bepanten, evigen ve bemiks ampul alıp şampuanıma karıştırdım ben. Dökülmesi hemen hemen sıfıra indi. Çok faydasını gördüm. Yazdığım şeyler de hep e vitamini, c vitamini gibi şeyler. Bunları önerebilirim. 😊
egee _RainBow pan plus biotin içiyorum bide tresan güçlendirici şampuan kullanıyorum ama emziriyorsan i mom latte gönül rahatligiyla içebilirsin zaten emziren anneler için bi vitamin ben onu kullandim dökülen yerine daha güçlüsü çıkar merak etme :)