Lilatmz Bebeğim bir türlü kilo almıyor. Doktor ilerleyen yaşlarda sıkınrı olur boyu uzamaz, kafa çevresi de geri kalır dedi. İştahı kapalı bebeğimin arttırmak için ne yapabilirim? Doğum kilosu 3200 gram
Singlemom Lilatmz benim kızımda öleydi 12 aylık 8 kiloydu çok üzüldüm hep iştahsız nler yaptım doktorlar hep tipi böyle dedi.neden doktorunuz korkutmuş anlamadım bu kadar minyon tipli insanların kafası küçük mü oluyo.şuan 2 yaşında anca 11.5 oldu vitaminler pekmezler anca bu kadar😔 argivit şurup işe yaramıştı bizde biraz bi eczaciya danışabilirsiniz
aylizinannesiii Lilatmz benim kızım 16 aylık 10 kilo 200 gram senin bebişin maşallah bence gayet iyi bence benim kızımda çubuk kraker gibi testleri temiz boyu uzun ırsi olabiliyor dedi doktor bende ne kadar yesemde kilo almam
Mihrimahim16 Lilatmz ozaman sende belli bir süre onun istediği gibi yap ? Az ama sık sık besleme yap en çok neyi seviyor ek gıda mı anne sütümü formül mama mı?
Lilatmz Mihrimahim16 ek gıda ve anne sütünü daha çok seviyor. İşte olduğum sürede mama veriliyor 3-4 ölçek zor içiyor
Lilatmz Singlemom zeka geriliği de olur dedi. Yoksa kilo umrumda değil. Çok hareketli yendiğini eritiyordur dedim. Alakası yok onunla dedi 🤣
Lilatmz YusufaArden bana da anormal gelmiyordu doktor korkuttu. Sonra eşime o zaman obezlerin deha olması lazım dedim 🤣 doktor direkt zeka geriliği olur dedi korkuttu
Singlemom Lilatmz olabilir tabi olcak diyede bişey yok yani deseydin keşke😂 valla benimki de çok hereketli onunla alakalı tabi
Alyanin_annesi Kendi kendine yemek yemek ilgisini çekebilir mi acaba benim kız da 10 aylik önüne koyunca dile saça daha güzel yiyor .
Lilatmz aylizinannesiii keşke ben de yesem yesem zayıf kalsam🤣 kilo benim için sağlık kriteri değil zaten de doktor ve çevre baskısı yüzünden gözüme batıyor artık 😂