Elifmoms Nurcuk malesef ben hiç işe yaradığını düşünmüyorum içecek vs de denedim onlarda kilo ve hastalıktan başka bir şey değil içi full şeker. Bende en çok işe yarayan kesinlikle boza oldu. Gece 1 bardak içip üstüne 1 bardak su içip yatıyorum sabaha dopdolu gögüsler ☺️
Egeberk Nurcuk bak o damlayı kullan duşta su tut goguslerine bide su iç Allahin izni ile dolup taşar goguslerin 🙏🙏 üzülme sen pozitif ol ki sütler dolsun
Egelim Evet ben kullandım bir süre ve çok memnun kaldım. Yalnız günde 3 defa 20 şer damla olarak tüketilince etkisini epey gösteriyor.
Nurcuk Elifmoms aynen duydum ve aldım bende boza başladım bakalım inşalalh iyi gelir hiç sütüm yok çünkü 🥺
Egelim Nurcuk Benim de yoktu maalesef, ben de tam anlamıyla etki eden tek ürün bestlak oldu ama bebeğin sık sık emmesi de şart. Benim sütüm artıyordu ama oğlum emmiyordu, 6.ayda tamamen bıraktı.
Damla29 Nurcuk evet ben kullandım kurtarıcım oldu kızım 1 hafta küvezde yattı ememedi ve ben sagım yapıp o damlayı da içip sütümü getirdim şuan 20 günlük olduk şükür bıraktım damlayı bebegime yetiyor sütüm gögüslerimde terbiye oldu hatta buzluga atacak kdr vardı sütüm sagım yapıp hastaneye götürüyorduk
MSU2021 Nurcuk dene bence bende kullandim cok ise yaradi sayesinde mamayi biraktim. Sonra solgqr kulandim simdi hic birini kullsnmiyorum. Buarada gecen bi e e bestlakin zararli oldugunu yazmis