Meryem59 42 günlük kızım için hipp combiotic mama kullanıyordum ama kabızlık oldu şimdi evolvia nutripro başladım kabızlık ve kilo aldırımı nasıldır kullanan anneler 😊
Prenseslerinannesii Meryem59 bir haftadır kulanıyorum gunde iki sefer cogunluk anne sutu ama evolvia kabiz yaptı gibi bebegim gazli olmadigi icin tam bilemedim 🤷🏻♀️Bende bitsin hipp combiotik almayı dusunuyorum ama kilo alımı nasil olur bilemiyorum 🙂
Busram57 Ben su an hipp kullaniyorum. Bakalim cuma gunu ogrenicem kilo alimi nasil. Evolvia denemek isterdim
Busram57 Meryem59 benim 3 aylik ama 1 aylik sayilir, erken dogdu. Ben hipp cok begenmedim acikcasi.. ilk baslarda cok gaz yapti simdi de kaka yaparken cok zorlaniyo, kusma da artti. Ben devam etmem hic begenmedim. Bebelac kullandim bi ara, daha iyi gibiydi
Busram57 Meryem59 bencede mamadan. Biraz once yine gazdan kivrandi kziim. Sizde de gaz sorunu oldu mu?
Busraa5858 Biz de 16 gundur evolvia kullanıyoruz ve hem kilo alimi iyi hem kabızlık ve gaz gibi sorunlar yaşamadik
kiliclar [bilinmeyen] hiç vermedim ben aptamil ile başladım çokda iyi geldi kilo alımıda maşallah iyi oldu