Gizem9565 Zararlı mıdır ailem sürekli arıyor nebilim zaten otizm diye diye kafayı yedim acaba TV telefon kadar zararı var mıdır
Hep_mi_uykusuz Gizem9565 Yeminle bende deli olacağim.esimin halasi var her gun ariyo ya bi gun atlamadan hergun acmiyorum demin kaynanama arattiriyo acsin diye cocugu yikadim.musait degiliz dedim hala ariyo kac dedim sevmiyorum surekli diye 😏
Deletedmom_109 Gizem9565 karşılıklı iletişim halinde olduğu için bir sıkıntı olmaz. Tabii uzun süre konuşuyorsa bebişiniz kaç aylık bilmiyorum ama gözleri için sıkıntı olabilir. Zaten büyükse yürüyorsa maksimum 2 - 3 dakika telefonla konuşuyorlar 😁
Aalya Gizem9565 her gün günde 5 kez belki annemler arıyor 😅 otizm sonradan oluşan bir sey değil diye okumuştum doğuştan gelen bir hastalık . Tv telefon çizgi film izledkcr uyaran eksikligi oluyormus ama geç konuşma vs vs
Deletedmom_109 Gizem9565 isminizden hatırladım. Çoğu postta gördüm sizi. Görüntülü konuşmadan bişey olmaz. Ama gerçekten bir uzmana götürün o da bebeğiniz için iyi desin siz de rahatlayın
2pati_1baby Gizem9565 canım otizm doğuştan gelen bir şeydir , Tv izledi , görüntülü konuştu diye olmaz.(otizmli çocuklarda tv tetikler)
Hep_mi_uykusuz Gizem9565 sorma ya esime de soyluyorum kari suluk gibi nefret ediyom ondan iki dkka huzur vermedi kaynanadan beter😏
Deletedmom_41 Deletedmom_109 Evet bu hanim ve bir tane daha var burada cok fazla takiliyorlar gecen digerine en azindan bi uzmana gorunun iciniz rahat etsin demistim yine dun post acmis uzmaniyla gorusseler aslinda rahatlayacaklar
BugsBunnyy Gizem9565 bir sey olmaz karsilikli iletisim var ama yine de tabi abartiliyorsa gerek yok fazlaya
Deletedmom_41 Gizem9565 Bisey var demiyorum o hanim sizi surekli gordugunden bahsetmis bende katiliyorum uzmana gosterip cocuklari rhatlamalari lazim dedim neden tekrarlatiyosunuz anlamayacak bisey yok🙄
Deletedmom_41 Gizem9565 Burdan etkilenip yapiyor olabilirsiniz, size anornal gelen seyler varsa dedigim gibi isin ehline gidip bi danisabilirsiniz boyle cocuga da stresinizi yansitirsaniz inaninndaha olumsuz sonuclar olur
Gizem9565 Deletedmom_41 ya gecem gündüzüm hep bu 8 ay 21 günlük ismine Bi bakıyor Bi bakmıyor neblim çok korkuyorum
BugsBunnyy Gizem9565 cok mu seslenip bunalttiniz acaba.sadece gerekli yerlerde seslenin.bir de oyle deneyin.sık sık seslenirseniz bi bakip bi bakmamasi normal