Ahriek Bebeğim 8.bucuk aylık yürütmeye çalışırken parmak ucu gitmeye çalışıyor doktor daha erken dedi normal dedi de bunu yaşayan var mı merak etti
Duyulurum Ahriek benim oğlum da parmak ucunda duruyordu ilk zamanlar ben de hiç yürütece falan koymadım ve endişeliydim bu konuda ama yürüdü hiçbir sorun olmadı
Ahriek Zubidubi Ay şu serptiniz içime B12 eksik çıktı iğne oluyor şuan okudum nörolojik problem çok korkmuştum başka sıkıntısı yok zaten şükür 🙏🏻
Zubidubi Ahriek hiç korkma b 12 benimde düşük muhtemelen sütten ona da düşük olarak geçti çocuğunda düşük çıktı bir damla kullandık bir süre sonra meyve bol yesin dedi zaten etini sebzesini yiyor düzelir dedi bişiy olmaz için ferah olsun
Okuroya Dönem dönem olabiliyor. Benim bebeğimde ogleyfi şimdi gayet normal basıyor bende panik yapmıştım. Kaynanam habire x kişi gibi ¾ yaşına kadar parmak ucunda yürüyecek heralde değil iyice gıcık ediyodu
Ahriek Okuroya Benim kayınvalidem de aynı şekilde bende panik yaptım ama yorum okudukce içim ferahladi doktorun demesi iyi hissettiriyor maa bir yaşayandan duyunca daha iyi hissediyorum
Ahriek Duyulurum Cok teşekkür ederim bunları duymak içimi ferahlattı bizde yürüteç kullanmadık annemler aldı ama sadece 3 dakika tutmusumdur şimdi boş boş duruyor koyupta o sorunu pekiştirmek istemiyorum çünkü
Ahriek Havvakck Kanda çıktı nternette yazan belirtiler yoktu çoklu gıda alerjisi var bebeğimin o yüzden görülmesi tesadüf değil dedi daha yeni inek sütü açıldı yumurta açıldı