UcuBulunamayanBant Gece uykusunda emmesi hariç gündüzleri 2dk.emdikten sonra çığlık çığlığa bağırıp aglamaya kendini geri atmaya başlıyor meme reddimi sizce 3gundur falan bu sekildeyiz napcagimi şaşırdım. 4ay 11gunluk
Sedefe UcuBulunamayanBant atak haftası olabilir emerken boynuna onun dikkatini çekip oyalanabileceği bir kolye takabilirsin, aynı sıkıntıyı bende yaşadım öyle üstesinden geldim canım
nazbalim UcuBulunamayanBant 4 aylıkta aynı şeyleri yaşadık ataktan dolayı dönemsel sakın emzirmekten vazgeçmeyin düzeliyor
Yelizemirvolkan UcuBulunamayanBant çok üzerine gitmeyin bende yaşadım ara ara yaşıyorum da. Siz emzirmeye devam edim illa ki tekrardan emecektir.
UcuBulunamayanBant Sedefe atak haftasina gireli 3haftayi geçti bu zamana kadar yapmadı su 3gundur yapıyor🤦 ins geçer ya dediğin gibi bide oyle bişey deneyim bakalım ins faydası olur göğüslerim şişti artık açıyor sabahtan beri toplasam 15dk zor emmistir🤦
UcuBulunamayanBant nazbalim yok vazgecermiyim hiç saat başı deniyorum emsin diye. Atak haftasida bitmek üzere aslında ama ins.oyledir de düzelir🤦
Sedefe UcuBulunamayanBant atak haftasının aslında süresi yok bazen bir haftada bazen haftalarca sürebiliyor canım benim oğlum 2-3 hafta emmek istemedi ısrar etmedim yanına yatıp muhabbet ederken emzirdim sonra doktora yazdım kolye tarzı şeyler tak hatta emzirme kolyesi satılıyor ondan al dedi bende boncuk vardı onları taktı diye boynuma onlarla oynarken emmeye başladı dene mutlaka inşallah faydası olur
UcuBulunamayanBant Sedefe INS canım denicem bide mama veriyormuydun ben mesela doğdu doğalı meme mama şeklinde ilerliyoruz mamayı içerken sıkıntı yok sadece meme de yapio.
UcuBulunamayanBant Yelizemirvolkan evet devam ediyorum ins düzelir mama içerken sıkıntı olmuyor memede sığlığı basıyor ins düzelir ya
Meleknurunannesi Benim de 7 haftalık olduk meme mama devam ediyoruz biberon da sıkıntı yok memeyi gördü mü kıyameti koparıyor uyku sersemi alıyor ayakta gezerken alıyor bide yanına yatıp memeyi ağzına verirsem alıyor şekilden şekile giriyorum bu da mı atak acaba?