Almina2021 Emziren anneler hep emzirme sütyeni mi kullanıyor diğer sütyenler sütun akışını engelliyor diyorlar doğru mu sizce emzirme sütyeninden artık sıkıldım yahu🤦🏼♀️
GameOver Almina2021 ben emzirme sütyeni kullanıyorum ama o konu hakkında bir bilim yok normal sütyen taktıgımda oldu bir sıkıntı yaşamadım
neslicanben Almina2021 evdeyim diye bu annelerimizin taktığı yarım atletler varya ondan kullanıyorum 😬
pikachuu Almina2021 hamile kaldım çocukken giydiğimiz yarım atlet siye geçen penyeler var ya bi başladım onlara hala onları kullanıyorum emzirme sütyeni bana çok zor geliyor göbeğim var zaten göğüslerim gözükmüyor ahahah 😂😂
Meyracukurmaraz İlk 20 gün kullandım daha sonra kullanmadım lcw nin sütyenlerini kullanıyorum yada penti emzirme sütyeninden daha kolay bence 😂
BihterZiyagil Almina2021 ben 7 aydır kullanıyorum rahat oluyor ama süt akışı ile alakası yok bence çünkü şekil şemal aynı normal sütyenle
UcuBulunamayanBant Almina2021 bazen emzirme sütyeni nazende su sungersiz yaşlıların kullandıkları dan😄 bazende ince süngerli dolgusuz olanlar var ya onların 1beden büyüğünü almıştım önden fermuarlı onu kullanıyorum hatta bulabilirsem ondan alacam bikac tane daha bana o daha rahat geldi.
Morusevenanne Almina2021 hic kullanmadım normal telsiz sütyen aldım onu kullanıyorum ya da sporcu atleti