Aybukedeniz Bebeklerinizi ilk destekli oturtmaya kaç aylıkken başladınız 2 27 günlük bebegim yavaş yavaş başlamalı mıyım daha erken mi
Sda16 Aybukedeniz daha çok çok erken bebeğin gelişimine göre 4.5-5 aylıkken 5 -10 -15 dk şeklinde arttirarak oturtmalisiniz
Lulemom Aybukedeniz çok erkeen. Doktor yönlendirir zaten. Her bebek farklı. Gelişimine göre doktor oturtmaya başla diyo
Aybukedeniz Betty1711 😄 şimdi oturtup bidahaki ay okula yazdırmayı düşünüyorum 😁 merak ettim sadece nette üçüncü ayda başlanabilir yaziyodu oyuzden.
UcuBulunamayanBant Aybukedeniz cok erken daha bebeğim 4ay 11gunluk daha 10gundur oturtuyorum doktorumuz artık günde 5er dk şeklinde ara ara oturtabilirsin dedi.
Prensesveprensannesi Aybukedeniz ahahaha ayy çok güldüm 🤣🤣 4. Aydan sonra kucakta 5 dakika öneriyo doktorlar genelde ama sen bir ay sonra okula yazdıracağın için bişey diyemiyorum 🤣🤣🤣
Samilknur41 Ben o civarlarda aldim onume kucagima oturttum valla hicbir sorun da olmadi simdi ise neredeyse kendi oturucak 4.5 aylik kendi destek ile kalkiyor ellerinden tutuyorum o sekilde ufaktan deneyin ama cok kisa tutun iki uc dk bisi
melegim71 Aybukedeniz cok erken ama bebeginiz sizi yonlendirir ki belki kemikleri daha oturmamis olabilir batabilit yinrdr bi 4 ayi bekleyin 4 ayinda zaten kendk kalkmmak isticektir