Sarelle Kızlar bebeğim 5 aylık doktor kontrollerde hiç memenjit asilarindan bahsetmedi hep burda okudum duydum geç mi kaldım bu aşı için acaba
Narin Sarelle Hayır geç kalmadınız. 2 aylıktan itibaren her ay yapılabiliyor.Doktorunuz size uygun aşı takvimi oluşturmalı.
Tazeannecik Sarelle bize 8 ve 12 de birer doz dedi ama ben aşıyı bulamadım. 9 aya kaldı. 9 ve 13de yaptıracağım
Tazeanne19 Sarelle hayır canm gec kalmadın 2 aydan sonra yapılabilen bi aşı benm kızım 3 bucuk aylık dün ilk dozlarını yaptırdık. Şöyle bişey var istersen aşıyı 1 yasında da yaptırabilirsin ama o zamana kadar menenjit olmayacagının garantisi yok malesef 🤷♀️ Ne kadar erken o kadar az risk
Sarelle Tazeanne19 aynen öyle canım doğru söylüyorsun en kısa zamanda konuscam doktorla uygun bı zamanda yaptırıcam hemen
Serene Sarelle hayır geç kalmadınız,aşının belli bir ayı yok,doktorunuzun bir takvim oluşturması gerekiyor sadece.Biz ilk aşımızı 7 aylık olduk şimdi doktorumuzun oluşturduğu çizelgeye göre diğer dozları yaptırıyoruz.