Deletedmom27337 Eeco hipp organik bebe bisküvisi veriyorum eline onu yiyor. Normalde eline birşey verince yemiyordu bununla öğreniyor
memonunannesi Eeco bebeğim 11 aylık. İnternetten tarif buldum yaptım. Buzluğa attım. Arada çıkarıyorum kaynayan çaydanlığın üstüne koyuyorum 5 dakikaya çözünüyor hem de çok lezzetli. İsterseniz bulduğum tarifi de verebilirim.
Feyyyzza Eeco gelirler birazdan sen nasıl annesin benim bile yerken içim yanıyo şekeriden cocuga nası veriyosun diyenler🙄😀
Hayalizlerim Deletedmom27337 kaç aylık bebeğiniz benim aldığım fazla yumuşak değil korkuyorum eline vermeye boğazına kaçar diye
Deletedmom27337 Hayalizlerim bu ıslanır ıslanmaz yumuşuyor ağızda o yüzden tercih ettim. 6 aydan beri alıyorum ama hep yoğurda ezerdim. Şuan 10,5 aylık 1 aydır elinde yiyor
Hayalizlerim Deletedmom27337 hmm anladım canım benimde kızım 8 aylık o yüzden cesaret edemedim dişleri de çıkmadı daha ama bidakine hipp alıp deneyeceğim teşekkürler
Deletedmom27337 Hayalizlerim bu https://www.google.com.tr/search?q=hipp+bisk%C3%BCvi&prmd=sinxv&sxsrf=APq-WBvk1XG5cut5l9B4SsgmCs99vGUOVg:1643461874627&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj2p_TJhNf1AhVvQvEDHZoSDgQQ_AUoAnoECAIQAg&biw=414&bih=720&dpr=2#imgrc=s9SD3g-2bjdQiM
birtutamdilek Eeco Hünnap keçi sütlü bebe bisküvisi. 🤌🏻 Sık sık diyemem ama abur cubur isteğini bastırması için veriyorum bende. Tadı güzel bende beğeniyorum, kızımda severek yiyor.