Hatice3590 Rukiye20 Yok anne sütü değil az normal inek sütü ve ürünlerine. Olmayabilir de tabi sadece atopik dermatit cilt sorunu da olabilir
Rukiye20 Brokolilim evet götürdük doktora alerjik dedi iğne vurdu nelere dikkat etmem gerektiğini söylemedi ama bunun bir listesi falan var mı acaba
Brokolilim Rukiye20 Listeyi kendiniz yapacaksınız o zaman et yumurta süt yoğurt peynir tereyağı vs üstelik kapalı gıdalarda buna dahil yediğiniz her şeyin arkasını okuyun yumurtasız mesala makarna vs gibi şeyler olacak hep
Rukiye20 Alyehus götürdüm alerji dediler ama daha test yapmıyorlarnış küçük olduğu için artık kendim dikkat ederek bulacağım
Rukiye20 Elisamn Umarım bir an önce geçer böyke görünce inanılmaz üzülüyorum çünkü Allahım beterinden korusun da gene
Hatice3590 Rukiye20 Diyete gireceksiniz muhtemelen. Merak etmeyin insan alışıyor yememeye ya da yiyebileceğimiz alternatifler çok. Ben hala diyet yapıyorum artık zorlanmıyorum. Yeter ki iyi olsun minikler ❤️
sademinannesi Rukiye20 katı diyete gir derse doktorunuz içerisinde süt olan veya yoğurt olan hiç bişey yemiyorsunuz doktorunuz daha detaylı bilgi vermesi gerekiyor bazen döküntü şeklinde ilk etapta ortaya çıkıyor illa kakada kan mukus olmak zorunda değil
Rukiye20 Brokolilim Allahım baya sıkıntılı bir süreç yani 😑 ne yememem gerektiğine değil ne yiyebileceğime bakmam lazım sanırım 😒