Nur76 Istanbul da oturan anneler ücretsiz anne kartına başvurdum bugun evime geldi bu karta hes kodu eslestirmesi yapıyor muyuz bide bakiyesi 150 lira ya istanbulkart uygulamasindan okuttugumda bakiye 0 yaziyor neden oyle kullananlar beni aydinlatirmi
Deletedmom789 Nur76 bakiyesi 150 lira değil, 150 kere geçiş hakkı var aylık. İnternetten sipariş ederken hes kodunuzla zaten eşleştiriyorsunuz
EbruHazir17 Nur76 evet canim ben kullanıyorum hes kodunu yapman lazim ayda 150 kontör yüklüyorlar gcen bastim kontör sayısı falan gözüküyordu bendr
Nur76 Deletedmom789 aa 150 kereyse daha iyi ben eslestirdim aam sorun olmaz demi çünkü alirken hes kodu yazdığımi hstirlamiyom
Nur76 EbruHazir17 150 kontör nedir ya 😂 her binmede kac kontür gidiyor arkadasin biri 150 gecis hakki yazmis ama
Deletedmom789 Kadifemsii https://www.istanbulkart.istanbul/anne-kart İnternet sitesi bu canım, girip üye oluyorsun, başvuruyorsun sonra
Kadifemsii Deletedmom789 ya bi soru daha sormam lazım 😬😬 ben buradan başvuru yaptım ama kartı nasıl alacağım yani adres falan istemedi benden nasıl kart gelecek
Nur76 Deletedmom789 hayir yazmadigima eminim herneyse bakiye 0 görünüyor ya bindigimde beni imdirmesinler 😂
Nur76 Deletedmom789 yükledim canim tammlandi icine ilk etapda bakiye yuklemem gerekiyormu aktif olmasi icin yoksa direk kullanabiliyrmuyum
Deletedmom789 Kadifemsii adrese teslim seçeneği ile gidip alma seçeneği var, sanırım gidip almayı seçtin 😅