Seross10 Hanımlar 5 günlük bebeğim var sütüm yakasına falan geldiğinde sarı leke bıraktı çıkmadı da yıkanınca önereceğiniz leke çıkarıcı var mı acaba
snil Seross10 Beyaz sabun 😊 Hem yemek hem de çiş kaka lekeleri için çok işime yaramıştı. Kirlendiğinde kurumadan hemen 2 dk çitileyince leke kalmıyor
Nediyebilirimki Seross10 beyaz katı sabun harika leke çıkarıyor benim bebişte yapıyo hemen çitiliyorum sıcak suyla hiç leke falan kalmıyor
Oglumunannesiyim Serra755 kaka lekesi domates a batır sırf beyaz aa ben öyle yapiyom bide sarı güç varya makinaya atarken.ondan sıkıyorum üstüne cikariyo
Senaky Tek çare beyaz sabun bende Burada görüp denemiştim lekeli yeri beyaz sabun sürüp hafif çitileyip öyle atıyorum makineye tertemiz çıkıyor hemen hemen bütün lekeler için çözüm
Seross10 Senaky bebek sabunu da işe yarar mı acaba. Yoksa alırım hacışakir falan sarı sarı çok kötü kaldılar
Seross10 Nediyebilirimki yıkandılar çitilesem de çıkmaz sanırım ama yine bir umut denerim öaöaşıe atacağım zaman
Annee20 Seross10 Serra755 ben kullanıyorum artık . 3 aylık bebeğim ilk islatiyorum o bölgeyi sonra çamaşır suyu ile yıkıyorum.sonra hacisakir ile baya bı çitiliyorum çok yıkıyorum öyle kokusu gidene kadar en son da çamaşır makinesine atıp bebek deterjanı ile yıkıyorum leke falan kalmiyor