alerjikbebek Azizege bizde oldu 2 veya 3 gün surdu sari şekilde kusma aniden ve her beslenme sonrası, ishal su gibi oldu. Sut alerjimiz olduğu için 2.dozda maalesef bunları yaşadık serumla falan toparladik
Azizege 333 biz de dün olduk aşıdan bir saat sonra kustu gün içinde de kustu normalde de kusuyordu ama sanki biraz aşının etkisiyle daha çok kustu gibi
Azizege alerjikbebek biz de sarı kusma ya da ishal yok ama şeffaf su gibi kusma ve peynir kesiği gibi kusma var.
Mrvadn alerjikbebek alerjisi olan bebeklere önermiyorlarmış. Biz de ilk doz yaptırmıştık sonra çok kötü oldu ikinci dozu yaptırmadık o yüzden.
momma Azizege kusma yasamadık ama huzursuzluk yaptı saglık ocagı da kendi doktorumuz da yan etki olmaz demisti ama sabahı zor ettik inanılmaz huzursuzdu 1 gün sürdü 2 gün de kakasını yapamadı sonra düzeldi
Prensesannesi1308 Azizege iki dozuda olduk hiçbir huzursuzluk ateş vs. Yapmadı yapmaz demişti doktorum
Elif0880 Bizde salı günü olduk. Yan etkisi olmaz dedi doktorumuz. Ama aşıdan sonra kakasını yapmadı 3 gün zorlandı bayağı
alerjikbebek Mrvadn biz ilk doz da sorun yasamadik. 4.ayda alerjimiz başladı. Ama 2.doz çok kotu oldu
agns Azizege 2 dozu da bitti şükür ve küçücük bir yan etki bile görmedim hemşire nadir de olsa ateş yapabilir dedi o da olmadı şükürler olsun
Gulsahek Benim bebeğimde 2 gün ağız dolusu beyaz renkli kustu huzursuzdu. Memeyi hep reddetti midesi bulandı ve sürekli öğürüyordu aşıdan dolayı galiba. Ben üşüttü diye düşünmüştüm. Bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı
Azizege Gulsahek bizde de öyle oldu iki gün kusma oldu. Ama meme reddi olmadı. Midesi bulanıyor gibi oluyordu. 3. Gün geçti
Ekimbebesi Azizege alerjik olduğu için doktor 3 gün boyunca kan vb alerjik reaksiyon görürsençz aşıdan olabilir demişti. Bizdede 2. 3. Gün kusma oldu normaldede vardı ama biraz daha arttı. Kaka sayısı arttı huzursuzluğu çok olmadı şükür. Ateşte yapmadı bizde. 3 günden sonra geçiyor ama.