Limonlusu Ece1213 18 aylık olunca psikolog arkadaşımı arayıp çocuğumun içine canavar kaçtı galiba demiştim. Sürekli ağlıyor bağırıyor durmuyor ve uyumuyordu. 1 ay sonra sakinleşti. 😊 Şimdi 2 yaşında sendromları başladı 😊
Balkizinannesi_ Ece1213 her gece uyanıp 3 saat boyunca uyumuyor🙄mesela dün gece 1 buçukta uyandı 4 buçukta uyudu geri
Tuba Ece1213 benimki 17 aylık ve gece 1-2 kez kalkıyor. Gündüz de en fazla 2 saat uyutuyorum, bazen daha uzun uyumak istediği oluyor o zaman kaldırıyorum. Bazen ama sade yarım saat uyuyup kalktığı da oluyor gündüzleri.
Papatyakiz Bebeğiniz uyku gerilemesi zamanında. Birde 24 aylıkken olacak böyle ve başka uyku gerilemesi yaşamayacak. 2 hafta kadar sürebilir. Geçici olacağını bil ve sabırlı ol annesi :)
Tugba5834 Papatyakiz aa öyle bişeymi var bziimkide 17 aylık 1 haftadır nerdeyse geceleri sürekli uyanıyor bu yüzdenmi
Yazaksami Ece1213 oğlum 15 aylık olana kadar gece 7 8 kere kalkardı. Bir anda sabaha kadar uyumaya başladı şu an 18 aylık. Belki 1 kere kalkıyor o da çok nadir. Neler neler denedik uyusun diye ama kendi ne istiyorsa o oluyor bunu anladım🥴
Nurgullll Yazaksami emiyor mu peki. benim kızımda çok uyanıyor 14 aylık. Herhangi birşey yaptınız mı değişiklik falan
Yazaksami Nurgullll emmiyor mama veriyorduk gece uyanınca 2 kere. Ben asla mamadan kopamaz diyodum. Anlamadık 1 hafta içinde hem mamayı kesti hem uyumaya başladı. Gündüz de 2 3 saat uyuyor.
Sedagns Yazaksami benim oğlum da mamaya çok düşkündü bir anda bıraktı biberondan nefret etti sanki şu an ağzına dahi almıyor bende nasıl olacak diye panikteyim yemek çok az yiyor birde mamayı bıraktı siz nasıl yapıyorsunuz beslenme işini
Kimyageranne1120 Ece1213 20 aylık hiç uyumuyoruz gecede 1525626 kere kalkıyor (tam 2 aydır) neyin gerilemesi ben artık çözemedim azı dişleri çıkıyor oyuzden dedim ama oda hiç mi geçmez
Sedagns Kimyageranne1120 Esittir benim oğlum tıpa tıp 2 aydır kafayı yiycez gece bin defa kalkıp meme emiyor ağzından çıkarınca deliriyor 20 ayligiz bizde aynen 2 yas sendromu diyorum artık dış etlerinde falan da bişey yok acaba en arka dişlerde şişen patlayan var mı diyorum hiçbir şey yok yeme içme desen sıfır mamayı bıraktı biberon görünce çıldırıyor valla Allah yardımcımız olsun
Yazaksami Sedagns bizim mamayı gece kesti. Gündüz uykusuna yatırırken bir de gece uyuturken veriyorum hala. 180 240 cc arası içiyor. İştah yerlerde bizimde diş çıkarıyor yine galiba😩😩
Sedagns Yazaksami yine biraz alması iyi olmuş ya bizimki direk bırakti sanki tiksinmis gibi biberonda mama değil hiçbir şey de içmiyor verince sinirden deliriyor diş desem oda degil 😔
Kimyageranne1120 Sedagns çooook çok amin🙏 2 üst azı diş çıktı şimdide altlar çıkıyor bitmiş durumdayım günde toplasan 2 saat anca uyuyorumdur. Hiç dalıp bir uyuması yok Bazı günler deli gibi iştahlı bazı günler sıfır iştahla geçiyor ben 2 yaş sendromuna kesinlikle girdiğimizi düşünüyorum
Sedagns Kimyageranne1120 aynen canım aynen bende 2 yas densromu diyorum çünkü bu kadar anı huy değişimi dis cikarma ile alakalı olamaz internette araştırdığım kadarı ile 3.5 yaşına kadar sürüyormuş bu iki yaş sendromu 😤