BsSy_35 Merhabalar arkadaşlar oğlum 27 aylık renleri öğretmek için akliniza gelecek herşeyi yaptim ama yok yani tek bildiği renk mavi ve siyah bazen de kırmızi çok kafama takmaya başladım neden ogrenmiyor diye sizlerde durumlar nasıl 😂merak ettim doğrusu öneriye açığım
1Dost BsSy_35 pembe mavi sarı kırmızı yeşil mor turuncu bunları biliyor diğerlerini öğretmeyi denenedim hiç 😄 30 aylık
pepelek BsSy_35 oyuncaklarını renklere göre ayrı kutulara koyup onunda o şekilde koymasını saglayabilirsin mesela sarı oyuncağı sarı kutuya koyalım hadi gibi bu şekilde çabuk ogreniyorlar akılları zehir gibi zaten takılmayın hiç işlerine gelmiyor bazen 🤭
2lokummannesiii BsSy_35 Öğreniyordur siz ısrarla söylemeye devam edin. Oğlum 29 ay 14 günlük ve kolayına gelen maviyi söylüyor mesela pembe de der. Diğer renkleri bildiği halde söylemediği oluyor🤷🏻♀️
MelekSubasi BsSy_35 İllaki öğreniyordur benim oğlumda biliyor ama bazen hepsine aynp rengi diyor bende şaşırıyordum ama artık onı yapmıyor direkt renklerini diyor hatta, büyük kırmızı ev, küçük yeşil araba gibi ne varsa betimleyerek söylüyor. 😁
BsSy_35 1Dost 2lokummannesiii bnde öyle düşünüyorum bildiği halde soylemiyor hoş babasida bilmiyor renkleri 😂🤣
MelekSubasi 2lokummannesiii Oğlumun aynısından buldum bir ara bende kafama takıyordum biliyo niye demiyor diye artık bunları yapmıyor gerçek renklerini söylüyor😁
BugsBunnyy BsSy_35 oncelikle sariyi getir maviyi getir seklinde renkleri öğrenirler.bu ne renk dynce soylemesi daha sonraki asamadir. Once ana renkleri ogretin.3 renk balon alin kirmizi sari mavi.renkleri soyleyerek oynatin daha sonra kirmiziyi getir diyin mesela
Minikprenses_1 BsSy_35 26aylik pembe siyah mor yeşil sarı turuncu bunlari biliyor diğerlerinide söyleyince gösteriyor ama kendi söyleyemiyor tam😂
Bulutbey BsSy_35 26 aylık sadece kırmızıyı biliyor. Çok takılmayın zamanla olacak şeyler bunlar. Renkli toplar var ya file içinde satılıyor top havuzuna koyulnalardan biz onlarla oynuyorız, ip geçirilen delikli kitapları var ipler renkli. Ama pek ilerleme kaydedemedik
Minikprenses_1 Nasıl etkinlikler yapıyorsunuz canım genel olarak gününüz uyku düzeniniz beslenmesi nasıl ayları çok yakınmış ☺️
Mommysharkdoodoodoodoo BsSy_35 renkli balonlar alıp öğretebilirsiniz. 3 renk belirleyip şimdi sarı balonu at şimdi yeşil balonu kırmızı balonu gibi. Öğrendiğinden emin olunca diğer balonları devam ettirebilirsiniz. Her şeyin başına rengini söyleyerek konuşun.
serebro BsSy_35 21 aylık aynı sorun bizde de var bazen doğru söylüyor bazense inatla beyazsa mor diye direniyor 😁 Sık sık oyuncakları renklerine ayırıp oynarken hep mavi araba geliyor, bak kırmızı traktör geliyor gibi konuşarak oynuyoruz