Zeynepsmomm Kizlar zayifim 2 yasinda kizim var dur durak bilmeyen cok şımarık hep pesindeyim. Yoruluyorum yemek yiyemiyorum istah yok bana boyle istah acıcı vitaminler onerirseniz cok sevinirim
HasbiHal Zeynepsmomm kaç kilosun canım boyun kaç Bende 42 kiloyum 160 boyla bildiğin kuru kemik tahta modundayım naptıysam alamadım kiloyu ( hamilrlik hariç 20 kilo almıştım )
Egeninguzelannesi Zeynepsmomm Dahiliyeye gidip kan değerlerinize baktirabilirsiniz doktor ona göre bir vitamin önerir
Aselbalininannesi Zeynepsmomm ben verim canım sana istediğin kadar kaç kg talep ediyorsun🤣 şaka bir yana gece yatmadan muz cici bebe süt pekmez köy mikserle iç ohh yarasin
Metehann12 kekin ilacı olsa kendi başına surermis günde 3 ekmek yerim nerdeyse ama yok alacağım yerde veriyorum
Zeynepsmomm Deletedmom6262 hamileyken kullaniyordum istah aciyordu evet ama yine kullanilabilirmi yada siz kullanmismiydiniz
Deletedmom6262 Zeynepsmomm Kullaniyorum emzirirken vitamin kaybediyoruz zayifliyoruz o yüzden doktorum soylemisti
Zeynepsmomm HasbiHal 160 boy 50 kilo canim. Pharmoton ginseng 115 diye bi vitamin varmis etkili diyolar istah açıyormuş kilo yapıyomuş ama bilmiyorum dogrumu
HasbiHal Zeynepsmomm 160 boya 50 iyi aslında ( yani bana göre çok çok iyi 😂) doğumdan sonra 50 ye düşünce çok mutluydum