_mrvearass19 Arkadaşlar oğlum aşırı memeye düşkün 21 aylık olucak 1,2 aya ayırmak istiyorum artık ama aşırı korkuyorum çünkü o kadar düşkün ki anlatamam siz nasıl ayırdınız yardımcı olur musunuz
Limonlusu _mrvearass19 güle güle meme diye bir kitap var tavsiye ederim 😊 kademeli azaltma ile ayırdım. Sabah konuştum gündüzü 3 e düşürdük sonra 2 ye sonra 1 e düşürdük. Daha sonra geceyi tamamen kestim. Sadece sabahları emiyordu sonra onuda konuştuk ve 2 günde 1 3 günde 1 derken bitti tamamen. 1 aya yayarak yaptım.
_mrvearass19 Limonlusu çok teşekkür ederim kitabı alıp okuyacağım muhakkak aşırı bağımlı resmen çok seviyor o yüzden onu üzmeden ağlatmadan azaltarak bıraktırmak istiyorum
Limonlusu _mrvearass19 benim oğlum da öyleydi. 😊 Gece 11 kez emerdi gündüz hiç rahat vermezdi sokakta kazağımın altına girerdi. Çocuktan önce siz kesin olarak hazır olun. Duygusal anlamda çocuk 3 gün ağlıyor anne 1 ay. Ben emzirmek ten aşırı keyif alan bir insandım. Benim için çok zor oldu. 😊
_mrvearass19 Limonlusu ben de öyle emzirirken keyif alıyorum aramızda bir bağ oluşuyor onun kopmasından korkuyorum bana da aşırı zor gelicek eminim 😢😢
Limonlusu _mrvearass19 gerçekten oldukça zor oluyor. Ama inanın emzirmeyi kesince o aranızda ki bağ hiç kopmuyor. Sadece artık onu küçük bebek gibi değil de birey olarak bağımlı değil özgür bir çocuk olarak görmeye başlıyorsunuz. 😊 Asıl eğlenceli zamanlar o zaman başlıyor. 😊 Uykusuzluktab çocuğumla ilgilenip oyun oynamaya halim kalmıyordu.
_mrvearass19 Limonlusu çok haklısınız inanın bana güç verdiniz kafam biraz daha rahatladı güvenim geldi size çok çok teşekkür ederim 😍😍😍