ipekk05 kızlar merhaba eşim iki gündür rahatsızdı bugün test yaptı ve pozitif geldi 7 aylık bebeğim var eşimi başka odaya aldık ama sizi özlüyorum diyo ara sıra odasından maskesiyle yanımıza geliyo sinir oluyorum odandan çıkma dediğim halde maskeyle mutfağa oturma odasınıa geliyo 5 dakika duruyo gidiyo bizede bulaşıcak diye korkuyorum acaba evden gitmelimiyim annem veya ablama siz ne yapardınız 😟
Gzmgkc ipekk05 benim eşimde covid oldu bugün 5.günü. Ve dediğiniz gibi o da geliyor ama ben birşey demiyorum. Çünkü doktor büyük ihtimalle dizede bulaşmıştır dedi. Bir anda olacak birşey değil dedi bende de ufak kırgınlık baş ağrısı var siz bol bol vitamin alıp beslenmenize dikkat edin. Bebeğin vitaminlerini de unutma mutlaka dedi doktor bana. Bugün de bebeğim huysuz ve ateşli ama dişten mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum. * öğrendiğimizden beri bende maskeli dolaşıyorum öyle ilgileniyorum bebeğimle
Zeynebinannes ipekk05 herkeste aynı seyretmiyor maalesef benim bebeğim 5 buçuk aylık satürasyonu düştü zor nefes aldı, ateşi serumlara rağmen zor düştü. İnşallah sizde öyle bir şey olmaz ama dikkat edin gerçekten kaç gündür hastanede yatıyor bebeğim kimse evladına bir şey olsun istemez tabi ama çok zor. Eli biryere çarpsa insanın içi gider burda geldiğimizden beri 3. Ye serum yeri açıldı o bile insanı çok üzüyor. Biraz ayrı kalsa bir şey olmaz ama benim yazdıklarımı yaşarsanız allah korusun çok daha kötü
ipekk05 Gzmgkc evet bendede baş ağrısı vucüt kırgınlığı var ama bebeğim diş çıkarıyo geceleri çok uykusuz kalıyorum ondan mı acaba diyorum eşimide anlıyorum bir odada tıkalı kalmak zor ama inşallah bebişlerimize bişey olmaz ya 😞 birde bizde hasta olursak herşey kalır bütün ev yemek bebek bize bakıyo çünkü
ipekk05 Arasasyaarya eşimde iki gün önce birden vucüt kırgınlığı ve üşüme titreme başladı baş ağrısı vardı biraz dönüyo diyodu ertesi gün hepsi geçti sadece şuan kuru öksürük ve halsizlik var
Gzmgkc ipekk05 aynı durumdayız. C ve d vitamini almaya çalışın hap olarak doktorum bana öyle önerdi hatta bugün bir hastanenin evde serum bağlama olayı varmış onu bağlatacağız bana da vitamin ve parol. Birde bebeğim çok huysuzdu bugün ağla ağla bir hal oldu ilk defa bu kadar ağladı meğersem dersi babasıymış ☹️ Susmayınca çift kat maske eldiven felan kucağına aldı sanki pimi varmış gibi o anda sustu 😔
ipekk05 Gzmgkc Çok zor ya ayrı kalmak birde akşamları eşimden destek alıyodum o işten gelince bebekle ilgilenirdi ben de işlermi hallederdim veya dinlenirdim şimdi baya zorluyo ya bizim dinlenme lüksümüzde yok maalesef onlar gibi 😞
Gzmgkc ipekk05 aynen öyle inşallah bir an önce geçer gider bakalım. 7 güne bitiyor diyorlar bakalım Umalım ki bizim de öyle olsun. Çok geçmiş olsun 💐
Mucizeisram ipekk05 canım bugün aynı şeyi yaşadım eşim 2 gündür rahatsızdır bu sabah acile gitti direk covid testine göndermişler duyduğumda hemen anneme geldim kızımı da alıp kusura bakmayın ama ilk başta yapmanız gereken buydu biz büyükler atlatırız ama onlar daha savunmasız çok küçükler maalesef çok zor atlatırlar Allah korusun
ipekk05 Mucizeisram evet canım bende gidicektim ama baş ağrım olunca onlarıda riske atmamak için mecbur vazgeçtim🥺
birprensesannesiiiii ipekk05 bizim de 6. Günümüz bizde de ilk eşim kaptı bizde temas da bulunduğu için 1 odanın içindeyiz maalesef ev sobalı olduğu için 3. Günü ben oldum ben ağır geçirdim dün de 5 aylık çocuğum oldu o da kötü oldu ateş 39.9 oldu hastaneye kaldırdık serum taktik biraz iyi oldu akşam da resmen çıplak yatırdık ateş düşürücü ve kıyafet siz geçirdik çocuğu çok kötü olduk dikkat edin çocuğa aman ha 🙏🙏🙏 Rabbim şifa versin yardım eder inşallah çok zor eşim ayakta geçirdi ama çocuğum da ben resmen öldük öldük dirildik 😔😔
ipekk05 birprensesannesiiiii kıyamam ya inan tek düşüncem kızım hep bu sorumsuz eşler yüzünden biz çekiyoruz onlar yatıp dinleniyo yemeklerde ayaklarına geliyo zaten bizi düşünen hiç yok😞
Altaycenk Geçen pazar eşimin iş yeriben covid çıktı eşime dedim sana geçmeden evi ayrıyalım eşim yok birşey olmaz , diye hepimiz covid olduk 7 aylık bebegimin ateşi 2 gun inmedi , ben şuan acayıp bitik bir durumdayım ateşim inmiyor .
birprensesannesiiiii ipekk05 Maalesef ki öyle oluyor söyleyince de biz suçlu oluyoruz . Yok bulaşmaz birşey olmaz falan filan ama hastalık bulasinca da bize kiziliyor valla işte durmuyor ağlıyor bakmıyorsun senden bulaştı sen daha ağır geçirdiğim için sanki ben getirdim de bu hastalığı ben bulaştırdim evdekilere tabi . Valla hepsinin sorumlu su biziz . Çocuklarımızı düşündüğümüz zaman da yine suçlusu biziz sanki biz düşünmüyoruz diyorlar biz sevmiyoruz umrumuzda değil diyor . Madem umurlarinda yav dikkat edin ya biz nasıl dışarı çıkmıyor sak yada dışarı çıktıktan sonra dikkat ediyorsak eve geldigimiz zaman elimizi yüzümüzü yikiyorsak onlar da yapmalı düşünen insan bunu yapar ama yok . Yapmıyor lar ama düşünüyor lar . İnşallah canım senin de yavruma birşey olmaz büyükler bir şekilde atlatıyor ama bebekler cocuklar zor geçiyor valla ağrısız hastane siz bir şekilde atlatirsiniz valla rabbim size bağışlasın çocuğunuz u inşallah geçecek maskenizi takın rabbim yardımcınız olacak inşallah 🙏🤲