Babamn adını koydum diye kaynanam diper ismini söylüyo onuda söylüyemşyo zaten saçma bişi diyio duruyo . dayanamayıp babamn adını koydum diye mi sölemiyon dicem artık. İki isim koydum bn ikisnide diyorum onun dışında diyenlerfr var hazmedemiyo kadın.
Tabi bide bütün sülaleye hakkımda konuşmuş. Doğum yapıp emzirmedi demiş hangi ane bilerk emzirmez tutmadı oğlum tutturana kadar 1 ay geçti birde ona çocugu vermemişim ya gece boyu ağladıda bir kere gelmedi içerde uyudu bunları diyince ben suçku oluyorum nankör oluyorum. Vicdan çocuk ağlamaktan yırtındı yan komşu geldide o gelmedi. Diğer toeunlarınıda yanında baktı gelinlerini yanında kaldırdı. Bendedde 2. Gün gitti zaten gitsin istemiyodum. Bana sürekli ayy eltinin çocugu hiç ağlamazdı bi uyurdu bi emerdi vahh bu emmicek tühh dedi durdu. Pekde küçük doğdu dedi herkese. Ha bide ben doğumdan çıkmışım zaten zor hamileleik yaşadım riskliydi doğum kapısından çıkar çıkmaz bebek kaç kilo diyo hemşirelere fln soruyo. Allaha havele ediyorum başkada bişey demiyorum. Canımı sıkıyo durmadan :(