Mahidevran61 Kizlar 3 ay once spinal sezeryan oldum ama geceleri yüz üstü yattiğimda sabah kalktgmda acayıp belim ağriyor tutuluyorum ayaga kalkamiyorum o derece sonra biraz bekledikten sonra geçiyor uyku kalitemi çok bozdu böyle olan var mi ?
Hohomoromu Mahidevran61 spinal sonraaı bazılarnda bel ağrıdı oluyor csnımenimde temizlik yapma kalitemi bozdu eğilip kalkınca veya uzun süre temizşik vs yapınca 2 büklüm kalıyor um resmen zor doğruluyorum ilk sezeryanmdn beri aynı gececek gibi de durmuyor 😒
Handebl Mahidevran61 sıcak tut canım sar belini birdaha hiç agrımıyor ben şimdi dikkat ediyorum belimi üşütürsem eğer agrım oluyor atlet giyip belimi korursam hiçbirşey olmuyor inanki beline bişeyler sar iki güne geçiyor benim öyle olmuştu sıcak tut geçer dediler geçti
Sarisin Mahidevran61 fırsat bulsam gitmeyi düşünüyorum ben de ama sıcaklardan bir yere çıkamıyorum bu aralar 😓
Ebrs Mahidevran61 bende de oturma bozuklugu yapti canim, bazen oturdugumda belime bi bicak saplaniyor gibo oluyo
NarinMelike Tıpatıp aynısı bende var. 11 ay önce doğum yaptım yüz üstü yatınca felç olmuş gibi hareket edemiyorum eşim evdeyse o kaldırıyor yoksa işkence oluyor bana kalkmak ama sadece yüz üstü yatınca oluyor
Kuzumveben Mahidevran61 7,5 ay oldu dogum yapali gun icinde yine iyiyim oyle bi agrim yok ama gece uyuyup sabah kalktigimda bel agrim oluyor sonra geciyor ama sabah ilk uyandigimda 😥😥😥