Yelda35 Kızlar oğlum 16 aylık kahvaltıda tek şey yiyor mesela sadece pankek sadece omlet gibi peynir yemiyor elleyince öğürüyor. Ne yapmam lazım yanında peynir zeytin yesin istiyorum ama tiksiniyor
Milena11 Yelda35 peyniri zeytini omlete karıştırabilirsiniz biz yıllarca yeğenime öyle yaptık zeytinli krep peynirli krep tarhana lı krep sebzeli krep😅 bide köfte versiyonunda var sebzeli köfte balık köfte tavuk köfte Çünkü sadece köfte ve omlet krep yerdi
Dedimolabilir Yelda35 pankeke zeytin ve peynir ekleseniz oyle tarifler var mesela. Yada mini kekler yapin zeytinli peynirli en azindan ordan yer.
Yelda35 Milena11 Zubidubi Dedimolabilir MelekSubasi Bazıları böyle ayrı ayrı yediriyor heves ediyorum yok. Dediğiniz gibi yaptığımda yiyor hayır yok onda ama ayrı ayrı yese ne güzel olur 🤦🏼♀️ Bazılarının bebesi hepsini ayrı yiyor benim ki hemen öğürüyor
Dedimolabilir Yelda35 iclerindeyken yiyorsa iyi yine o sekilde yemeyen de oluyor. Biraz daha sabir et benimkide yemiyor ayni senin bebis gibi ama illaki yiyecekler kacis yok
Dedimolabilir Yelda35 anliyorum bende ilk.zorladim sonra zorlamiyorum en fazla 3 gun ac kalirmis simdilik sefasini sürsün bakalim uzulme bende heves ediyorum ama yok sanki mideleri kendi uretiyor tokluk hissini .
Naylonbranda Yelda35 Ayy bu benim oğlum peynir i görmeye tahamulu yok nasıl midesi bulaniyo,Hic zorlamiyorum ben sonuçta buda onun keyfi ondan almadığı vitamini yoğurttan alır,sütten alır
AytenMina Yelda35 benim kızımda öyleydi biz yerken yanımıza aldık hep ilk biz yedik iştahlı iştahlı ona vermedik yemedigini biliyoruz cunku bizi izledi baya sonra babasıyla tartısmıs gibi yaptık hayır ben yicem hayır ben yicem falan diye oyle oyle agzına soktuk oyunla o sekilde tatlarını aldı şimdi cok şükür yiyor o sekılde yemeye basladı